Antena

VIDEO! Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, eliminați din Europa! Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

FCSB a fost eliminată din Europa, după ce a pierdut cu scorul de 2-0 în fața lui Nordsjaelland, în manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League. Golurile danezilor au fost marcate de Ingvartsen, iar Chiricheș a fost eliminat. Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și livetext și video și pe a1.ro.

Publicat: Miercuri, 16 August 2023, 21:48 | Actualizat: Joi, 17 August 2023, 22:51
FCSB a fost eliminată din Europa, după ce a pierdut cu scorul de 2-0 în fața lui Nordsjaelland, în manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League. Golurile danezilor au fost marcate de Ingvartsen, iar Chiricheș a fost eliminat. Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și livetext și video și pe a1.ro.

FCSB a început mai bine partida de pe Right to Dream Park din Farum, Florinel Coman şi Adrian Şut având două șanse mari de a deschide scorul în debutul primei reprize. În minutul 42, însă, danezii au beneficiat de un penalty după un fault comis de Alexandru Pantea. Ingvartsen a executat perfect lovitura de la 11 metri și a stabilit scorul pauzei.

În partea secundă,Vlad Chiricheş a primit cel de-al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în inferioritate, încă din minutul 62. Din acel moment roș-albaștrii n-au mai contat în atac, iar Ingvartsen a făcut ”dubla” în minutul 85 și, totodată, a rezolvat și ecuația calificării lui Nordsjaelland în play-off-ul din Conference League.

Fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous părăsesc astfel competițiile europene și acum nu le mai rămâne decât să se concentreze pe campionatul intern și Cupa României.

Partida s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro:

FINAL DE PARTIDĂ!

min 85: GOL Nordsjaelland! Ingvartsen face dubla cu un șut de la marginea careului.

min. 74: Ocazie Nordsjaelland! Ştefan Târnovanu a avut din nou o intervenţie salvatoare, la şutul din faţa porţii a lui Ingvartsen.

min. 72: Gazdele ratează ocazie după ocazie! Ingvartsen trimite din prima spre poarta roș-albaștrilor, dar Târnovanu respinge.

min. 69: Încă o ratare pentru Nordsjaelland! Antman șutează cu stângul de la marginea careului, balonul este deviat de Nygren, însă trece puțin pe lângă poartă.

min. 62: Chiricheș face un nou fault stupid și vede al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Misiunea roș-albaștrilor devine extrem de grea!

Recomandari A1

min. 58: Ocazie Nordsjaelland! Nygren a șutat de la marginea careului, din fericire pe traiectoria balonului se află Ingvartsen, care deviază puțin pe lângă poarta lui Târnovanu.

min. 46: Ovidiu Popescu și Octavian Popescu au fost înlocuiți cu David Miculescu, respectiv Andrea Compagno.

A început repriza secundă!

FINAL DE REPRIZĂ!

min. 43: GOL! Ingvartsen înscrie din penalty!

min 41: Penalty pentru gazde! Pantea îl agață pe Diomande în suprafața de pedeapsă și arbitrul din Kosovo acordă lovitură de la 11 metri.

min. 38: O nouă ocazie pentru roș-albaștri! Olaru pătrunde în careul gazdelor după un duel cu danez, însă șutul său din unghi este respins de Hansen.

min. 15: Ocazie FCSB! Șut are o acțiune personală de toată frumusețea, trage cu stângul de la marginea careului, dar Hansen respinge.

min. 11: Ocazie Nordsjaelland! Antman îl depășește pe Chiricheș și pătrunde în interiorul careului roș-albaștrilor, însă Pantea reușește să respingă.

min. 10. Ratare uriașă pentru FCSB! Florinel Coman are o dublă ocazie. După ce primul său șut pe este blocat, balonul ajunge din nou la fotbalistul roș-albaștrilor, care trage surprinzător de la marginea careului, dar portarul lui Nordsjaelland respinge peste poartă.

min. 4: Tavi Popescu este blocat în ultimul moment de Villadsen, în fața porții. Corner pentru elevii antrenați de Elias Charalambous!

min. 2: Prima ocazie pentru gazde! Șutul lui Nuamah trimis pe centrul porții nu-i dă emoții prea mari lui Târnovanu.

A început partida!

Accidentarea lui Alexandru Băluță și absența absența lui Andrea Compagno, a determinat staff-ul tehnic al FCSB-ului să apeleze la mai multe surprize pentru jocul din Danemarca. Inclusiv sistemul de joc este unul inedit.

Echipele de start:

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Hansen, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diomande – Nuamah, Ingvartsen, Antman

Rezerve: Eriksson, Pedersen, Nygren, Hansen, Osman, Marxen, Sertdemir, Hogsberg, Coulibaly, Harder, Barslund, Munck

Antrenor: Johannes Hoff Thorup

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Șut, Ov. Popescu – Olaru – Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Gheorghe, Băluță, Cordea

Antrenor: Elias Charalambous

După 0-0 la în meciul tur, FCSB speră să întoarcă soarta calificării în favoarea sa, împotriva celor de la Nordsjaelland, liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY, și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, joi, de la ora 20:00. Fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous vor avea o misiune dificilă în Danemarca, iar suporterii gazdelor sunt pregătiți să umple stadionul la ora jocului.

Right to Dream Park din Farum - arena celor de la Nordsjaelland are o capacitate de 10.300 de locuri și a fost primul stadion din țară cu o suprafață de joc artificială, montată în anul 2012.

Nordsjaelland – FCSB e joi, de la 20:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

În cazul în care FCSB îi va elimina pe danezi, va da piept cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan. În tur, azerii s-au impus pe teren propriu, cu 2-0.

Nordsjaelland e și ea lider în campionat, cu maximum de puncte după primele patru etape, în care a înscris 15 goluri și a primit doar 3.

Cele mai noi informații despre confruntarea Nordsjaelland – FCSB din manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League sunt pe as.ro si a1.ro. Partida va fi liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, joi de la ora 20:00.

Whatsapp LinkedIn
nordsjaelland fcsb antena1 antena 1 livevideo conference league video antena 1
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Cine este tânărul care a murit sufocat într-un container în Italia, chiar de Paşte. Ionuţ avea doar 23 de ani: "Visa să-şi facă o casă, avea o viaţă înainte"
Citește și
Nordsjaelland – FCSB se vede joi live, de la 20.00 pe Antena 1. Insula Iubirii, porţie triplă, vineri,...
Video recomandate
Video
Citește și
Tiramisu din cozonac rămas de la Paște. Rețeta rapidă și delicioasă din doar câteva ingrediente Catine.ro
Schimbările prin care a trecut Ninel Conde de-a lungul timpului. Astăzi este de nerecunoscut Happy Channel
Liniște, vin alegerile! Europarlamentarele, abandonate. Localele captează atenția, dar în surdină Libertatea.ro
Ce fac autoritățile pentru a aduce tezaurul României acasă. Avocat: ”Până la termene limită,... Ziare.com
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu... AntenaSport
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități mai fac parte din topul... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios HelloTaste.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la... Antena3.ro
Îți poate intra cineva în telefon de la distanță? Experții au oferit un răspuns clar useit
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Ce are Terra în comun cu Marte? Cercetătorii au găsit roci bogate în oxigen care indică multe asemănări Wall-Street
Iulia Vântur, despărțită de Salman Khan în ziua de Paște! Cum a petrecut vedeta Kudika
Cu ce să stropești trandafirii plini de afide. Amestecul care face minuni cu florile tale, e bun și la mușcate Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Florin Piersic a ajuns la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală. Marele actor rămâne sub... Observator
6 fructe uscate bogate în proteine. Cum îți pot completa dieta MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și... ProSport
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva... Gandul
Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO.... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Taylor Swift a lipsit de la Met Gala pentru al optulea an consecutiv. Cântăreața nu a mai participat la cea mai... ZUTV
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc UseIT
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat Hello Taste
Ultimele știri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă” | VIDEO
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
Oana Roman a vorbit deschis despre perioada dificilă cu care se confruntă fiica ei, Isabela. Dezvăluirile care au atras atenția
Chefi la cuțite, lider de audiență. Diseară, ritmul de la bancurile de lucru, dat peste cap de o amuletă năucitoare. Ce urmează
Mireasa sezonul 9. Ce gest a făcut Alexandru pentru Cristina la aniversarea de trei luni
Ce a putut să descopere o femeie din București în cozonacul cumpărat din supermarket. A scos imediat telefonul să filmeze
George Simion, prima imagine cu chipul fiului său. Fotografia postată de Ilinca, soția sa, a generat mii de reacții
Mireasa sezonul 9. Valentin a plâns în timpul intervenției telefonice a mamei. Ce l-a emoționat până la lacrimi
Cum arată acum „Nea Popa” din La Bloc și ce mai face îndrăgitul actor | VIDEO
Mireasa sezonul 9. De ce Cristian a chemat-o pe Antonia după nici două săptămâni, deși spunea că vrea să-i dea timp să se refacă
Mai multe