Antena

Îl mai ții minte pe "Gogoașă" din "Trăsniții"? Cum arată acum și cu se ocupă Constantin Zamfirescu, la vârsta de 58 ani

Actorul Constantin Zamfirescu a fost foarte popular la începutul anilor 2000, atunci când făcea parte din grupul “Trăsniții”, unde îl interpreta pe Gogoașă.

Publicat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 13:22 | Actualizat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 14:36
Gogoașă a fost un personaj îndrăgit de telespectatori datorită glumelor sale și a rolului pe care l-a jucat în seria “Trăsniții”. Actorul are acum 58 ani și s-a lăsat de sketch-uri și roluri în seriale TV.
Facebook

Gogoașă a fost un personaj îndrăgit de telespectatori datorită glumelor sale și a rolului pe care l-a jucat în seria “Trăsniții”. Actorul are acum 58 ani și s-a lăsat de sketch-uri și roluri în seriale TV.

Constantin Zamfirescu a lucrat 29 de ani în televiziune, dar în urmă cu câțiva ani a decis că e momentul să se retreagă din lumina reflectoarelor din cauza unui diagnostic crunt pe care l-a primit de la medici.

Cum arată acum și cu se se ocupă Gogoașă din “Trăsniții”

Actorul a dorit să clarifice însă motivul pentru care el s-a retras din serialul “Trăsniții”.

„Vreau să precizez, încă din start, că relația mea cu „Trăsniții” s-a încheiat, definitiv și irevocabil, acum 6 ani, din motive strict financiare. Nu vreau să dezvolt subiectul, sunt lucruri prea dureroase”, povestea Constantin Zamfirescu în urmă cu mai mulți ani, potrivit Click.

Pe aceeași temă

Chiar dacă el a încercat să mai revină în televiziune, se pare că nu a avut succes și a decis să renunțe la acel vis și să se reprofileze.

„În televiziune, jocurile sunt deja făcute, la toate posturile. Sincer, am tot încercat, până am dezarmat. Să fii ghiocel, nu corespunde cu modul meu de gândire! Adevărul este că suntem seniori, ca vârstă, iar tineretul de azi nu a urmărit serialul. Publicul nostru era de la 35 de ani în sus, iar tinerii care sunt majoritari azi ca public nu ne mai știu, noi nu corespundem cerințelor actuale.

Ce am făcut atunci e diferit, acum tinerii nu mai au răbdare, dacă nu le atragi atenția, încă din primele 2 -3 secunde, renunță, schimbă postul, vor acțiune din start. Ei nu mai au răbdarea să urmărească firul acțiunii, prin urmare, acesta este și targetul pe care s-au focusat televiziunile”, mai susține el, exclusiv pentru Click!

În prezent, el este taximetrist și a mărturisit că are zile când muncește chiar și 10 ore pentru a reuși să strângă bani suficienți ca să își plătească ratele.

„Și eu fac tot taximetrie, precum Americanu, din serialul „La Bloc”, și cu care am fost și la „Chestiunea Zilei”. El a făcut, eu încă mai fac. Dacă s-ar câștiga bine din taximetrie, ceea ce lucrez eu acum, aș face asta relaxat.

Recomandari A1

Dar, câștig ceva bani numai dacă stau 10 ore, în trafic, 7 zile din 7. Sunt nevoit să lucrez mult, pentru că mi-am luat o mașină, în leasing, trebuie să-mi acopăr ratele. Recunosc, sunt restanțier la somn, la odihnă”, a mai povestit Constantin Zmafirescu.

Pe aceeași temă

Recent, s-au făcut 4 ani de când medicii l-au diagnosticat cu cancer pe îndrăgitul actor. El se confruntă în prezent cu mai multe probleme de sănătate.

„Am trecut printr-un cancer, sper să nu mai dezvolt și un altul. Nu cred însă că se va întâmpla asta, pentru că eu gândesc pozitiv. Dacă te închizi într-o cameră și te faci mic, deja ești un învins. Dar, dacă ești jovial, vesel, dacă vezi partea plină a paharului, așa cum sunt eu, atunci toate lucrurile decurg bine. N-ați văzut că, odată cu trecerea anilor, dacă mereu ai stat încruntat, capeți un chip de om trist, cu gură căzută?

Devii o murătură stricată, care comentează la orice. Eu mai am un singur rinichi și țin o anume dietă. Trebuie să consum o cantitate dublă de lichide și mai iau niște pastile pentru inimă, am ceva probleme cu tensiunea. Pe partea pe care nu mai e un rinichi, toate țesuturile sunt supuse unor acumulări de lichide, iar glezna mea se manifestă, se mai inflamează”, ne-a mai spus Constantin Zamfirescu, potrivit Click.

Cu toate acestea, atitudinea lui pozitivă și faptul că încearcă să se păstreze un bărbat vesel îl ajută pe actor să depășească obstacolele și zilele mai puțin bune din viața lui.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
gogoasa din trasnitii constantin zamfirescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și