Antena

Mădălina Pamfile, prinsă de polițiști în timp ce conducea haotic. Fosta asistentă TV s-a manifestat agresiv și a fost încătușată

Mădălina Pamfile a fost prinsă la volan sub influența alcoolului. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a avut o reacție agresivă când a fost prinsă de polițiști, așa că oamenii legii au imobilizat-o.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 12:20 | Actualizat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 12:29
Mădălina Pamfile, prinsă la volan sub influența alcoolului. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost încătușată din cauza comportamentului agresiv
Instagram

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că o femeie de 31 de ani care conducea autovehiculul având 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistată sâmbătă noaptea de poliţişti. Potrivit adevărul.ro, a fi vorba despre fosta iubită a lui Radu mazăre, Mădălina Pamfile.

”La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic”, au anunțat polițiștii.

Mădălina Pamfile, prinsă la volan sub influența alcoolului. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost încătușată din cauza comportamentului agresiv. Ce au declarat polițiștii

„Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.”, informează polițiștii.

Pentru că a avut un comportament violent, Mădălina Pamfile a fost încătușată.

„Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.”, a precizat Brigada Rutieră.

În cauză, a fost deschis dosar penal în care au loc cercetări in rem pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret

Mădălina Pamfile, cunoscuta fostă asistentă TV, a surprins pe toată lumea anunțând că și-a unit destinele cu alesul inimii sale într-o ceremonie discretă desfășurată în Dubai.

Evenimentul, desfășurat pe un iaht luxos, a fost marcat de o atmosferă intimă, doar alături de cei apropiați Mădălinei Pamfile și partenerului său de viață. Prietenele apropiate ale acesteia au fost alături de ea în aceste momente speciale, aducând un plus de bucurie și emoție ceremoniei discrete.

De la debutul său în televiziune și până în prezent, Mădălina Pamfile s-a schimbat mult. Dacă odată era cunoscută ca o prezență vibrantă în lumina reflectoarelor, acum și-a dedicat viața de familie, fiind mama a doi copii.

Într-o declarație anterioară, Mădălina Pamfile sublinia faptul că nu își dorește o nuntă grandioasă. Ea a afirmat că dorește o ceremonie simplă și discretă, departe de ochii curioși ai lumii. În ciuda acestui dorințe, momentul căsătoriei ei a fost unul deosebit, marcat de bucurie și iubire, alături de persoanele importante din viața sa.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
madila pamfile politie trafic
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și