Ediția din 9 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza de Weekend. Cătălin Rizea și Nicolai Tand au pregătit un preparat pe bază de pește, macrou, și două deserturi: mousse de ciocolată și cheesecake.
Duminica, 09.04.2023, 15:28Ediția din 10 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza cu ăzvan și Dani. Cătălin Rizea a pregătit o rețetă cu influențe spanione: empanadas. Află care este modul de preparare!
Vineri, 10.02.2023, 13:17În ediția din 31 august 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea și Radu Darie, bucătarii de serviciu ai matinalului, au preparat un platou cu aperitive, cașcavaș și șuncă. De asemenea au fost pregătite și niște...
Joi, 01.09.2022, 12:20În ediția din 24 iulie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de salată rucola cu dovlecei și ficăței la grătar.
Duminica, 24.07.2022, 17:17În ediția din 24 iulie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat o salată de rucola cu dovlecei și ciuperci. "Salata conține rucola, dovlecei, ciuperci și ficat, care a fost făcut pe grătar, după...
Duminica, 24.07.2022, 13:00În ediția din 10 iulie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat o salată de vinete cu ardei copt și usturoi. "Vinetele le tai pe din două, le dau cu puțin ulei de măsline pe deasupra și pe urmă...
Duminica, 10.07.2022, 13:02În ediția din 20 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de ficăței de pui cu legume și piure de cartofi cremos.
Luni, 21.03.2022, 14:04În ediția din 20 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat ficăței de pui cu legume. ”Voi prepara niște ficăței de pui, care vor avea o textură puțin mai tare desupra, iar în...
Luni, 21.03.2022, 12:00În ediția din 3 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, soțul Addei care a participat la Chefi la Cuțite, l-a înlocuit pe chef Nicolai Tand în bucătărie și a preparat două rețete: Gulaș de porc cu găluște și pere în sos de vin.
Miercuri, 03.11.2021, 13:31În ediția din 3 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, soțul Addei care a participat la Chefi la Cuțite, a preparat un gulaș, dar și celebra pară fiartă. Aveți nevoie de vin, smochine, pere, stafide, anason, dar și...
Miercuri, 03.11.2021, 08:35