Foarte bune servite calde, la mic dejun aceste plăcinte la tigaie cu cartofi în aluat, dar merg la fel de bine și reci, luate la pachet a doua zi!
Se spune că un preparat bun trebuie să placă mai întâi privirii adică ”să-l mănânci cu ochii”. Iar această tartă curcubeu cu brânzeturi și legume multicolore se încadrează perfect zicalei din popor.
Dacă vă plac aluaturile sărate, cu siguranță veți adora și aceste Pogăcele cu cașcaval, perfecte pentru gustările de peste zi sau pentru pachete.
Frumos rumenite la exterior, pufoase la interior și umplute cu varză acră, călită împreună cu o ceapă, nu pot fi decât delicioase, servite într-o zi de post, aceste plăcinte cu varză acră, sau vărzări ardelenești!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta ”Plăcintă din dovleac cu colțișori”, gustoasă și aspectuoasă,specială pentru sărbătoarea Halloween.