Alexandru Iacob a preparat "Mușchiuleț de vită cu sos de fructe, smochine uscate și hribi".
Luni, 06.01.2014, 21:12Florentina Lazăr a preparat orez cu anghinare, nucă şi mascarpone cu cremă de ţelină.
Luni, 16.12.2013, 10:50Se stoarce sucul de la doua jumatati de lamaie intr-un bol cu apa rece. Cu ajutorul unui cutit, se taie tulpina anghinarelor de la baza. Se freaca tulpina taiata cu o alta jumatate de lamaie.
Miercuri, 16.11.2011, 00:00Reteta zilei de luni aduce in prim-plan anghinarea, o leguma mai putin cunoscuta sau folosita in Romania, dar care poate fi gasita in marile supermagazine. Reteta este de provenienta italieneasca. Pofta buna!
Luni, 18.07.2011, 00:00O floare comestibila, cu un gust foarte placut redefineste retetele clasice. Mai mult, in intreaga lume i se dedica festivaluri...
Miercuri, 11.05.2011, 00:00Desi astazi ne apare ca o planta exotica, pe care bucatarii romani au adoptat-o din gastronomia mediteraneeana, anghina¬rea era foarte cunoscuta in trecut, in tara noastra. Ea nu lipseste din primele carti de bucate ale romanilor, de la Maria Maurer la Constantin Bacalbasa, iar in medi¬cina alopata era recomandata pentru regimul alimentar in bolile de ficat sau de rinichi si, mai ales, in cazul cirozelor hepatice. Amara la origini, astazi anghinarea a ajuns sa aiba, datorita selectiilor succesive, varietati dulci, fragede si deosebit de gustoase. In mana unui bucatar priceput, acest ingredient se poate transforma intr-o delicatesa culinara.
Joi, 10.03.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta speciala: creveti cu anghinare si curmale.
Luni, 31.01.2011, 00:00Oamenii nu abordeaza acest subiect de rusine, altii nu considera constipatia o problema serioasa de sanatate.
Sambata, 13.11.2010, 00:00