În ediția din 14 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de Boeuf Bourguignon, din bucătăria franceză.
Miercuri, 14.07.2021, 13:00În ediția din 14 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat absolut delicios denumit Boeuf Bourguignon.
Miercuri, 14.07.2021, 08:30Francezii mizează pe celebrul 'boeuf bourguignon', o rețetă tradițională din carne de vițel tipică din regiunea Bourgogne (estul Franței), ca fiind specialitatea reprezentativă pentru gastronomia lor
Joi, 16.11.2017, 15:35Daca ai vazut unul dintre cele mai savuroase filme ale anului 2009, in care Meryl Streep ii da viata unei maestre ale bucatariei, atunci iti amintesti sigur imeginile menite sa te faca sa te topesti de pofta. Dar si emotia tinerei Julie, cand dupa zeci de retete incercate, a ajuns la una pe cat de rustica, pe atat de complexa. Era vorba despre celebra "Boeuf Bourguignon" din cartea Juliei Child, reteta cu care avea sa impresioneze un critic culinar exigent. Daca nu ai vazut filmul si te intrebi de ce a ales tocmai aceasta specialitate, raspunsul este simplu: daca este facuta cum trebuie, este pur si simplu divina. Pregatita la foc molcom, in dulceata lasata de ceapa si morcov, in abur cald de vin, carnea devine frageda si suculenta, numai buna alaturi de niste paste fierte al dente.
Miercuri, 28.07.2010, 00:00