Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Miercuri, 15.04.2020, 14:29Ciorba de ștevie este considerată unul dintre elixirurile primăverii, ștevia având un rol împortant detoxifierea organismului și în regenerarea sângelui, ca și urzicile, de altfel.
Marti, 24.03.2020, 08:32Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o rețetă de ciorbă de lobodă roșie cu salată verde, plină de savoare și culoare, dar și de vitamine.
Joi, 12.03.2020, 15:04Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbă de primăvară din multe verdețuri, pe care a denumit-o "Ciorbă din brazdă".
Joi, 29.03.2018, 08:37