Foarte gustoase, colorate și sățioase, clătitele aperitiv au devenit favorite, mai ales, servite la mic dejun. Chef Munti a pregătit la Star Matinal o Reţetă de Clătite cu spanac şi mazăre, la care a mai adăugat diverse ingrediente găsite prin frigider.
Pentru că piureul de cartofi rămas pentru a doua zi nu mai e atât de gustos reîncălzit, putem să-l folosim la diverse rețete de budinci, brioșe, sau aluaturi sărate ca în rețeta de față: Clătite cu aluat din piureul de cartofi rămas pentru a doua zi.
Un meniu gustos de primăvară nu poate începe decât cu un aperitiv aspectuos ce va cuceri de la prima degustare: Clătite cu sfeclă roșie și cremă de brânză.
Ce poate fi mai bun, mai ales la mic dejun, decât așa Clătite aperitiv cu brânză și dovlecel, pufoase și delicioase!
Clătitele sărate cu brânză și dovlecei, sunt atât de gustoase și ușoare, că poți mânca câte vrei. Ingrediente: 2-3 ouă 250 g dovlecel ras 150 gr brânză sărată 150 g...