În ultimii zece ani, alimentele pe care le punem pe masă nu au devenit neapărat mai sănătoase. Iar crenvurştii sunt cel mai bun exemplu. Un studiu realizat în perioada 2009 - 2017 arată că aceste mezeluri conţin mai multe E-uri şi de două ori mai mulţi aditivi.
Vineri, 02.03.2018, 20:41În ultimii 10 ani, alimentele pe care le punem pe masă nu au devenit neapărat mai sănătoase. Iar crenvurştii sunt cel mai bun exemplu. Un studiu realizat în perioada 2009 - 2017 arată că aceste mezeluri conţin mai multe E-uri şi de două ori...
Vineri, 02.03.2018, 19:18Sunt unul dintre alimentele preferate de români, deoarece sunt acceptabili la preţ şi gustoşi, însă nu multă lume ştie cum se fabrică crenvurştii
Luni, 27.01.2014, 20:56Mircea Bade se intreaba de ce se vorbeste in aceste zile despre Cristian Sima.
Luni, 15.10.2012, 10:13