Exista multe obiecte pe care le folosesti in bucatarie si pe care nu trebuie sub nici o forma sa le pui in cuptorul cu microunde - un aparat oricum controversat, fiindca un cuptor cu microunde distruge multe dintre vitaminele ingredientelor, insa este confortabil atunci cand avem de incalzit rapid ceva.
Joi, 06.01.2011, 00:00In ziua de astazi suntem bombardati cu indicatia de "5 portii de legume si fructe pe zi pentru o viata sanatoasa". Dar cat inseamna exact o astfel de portie?
Luni, 03.01.2011, 00:00Serialul secretelor de bucatarie continua astazi cu episodul legat de taierea cepei. Cu totii ne lovim de acelasi impediment cand taiem ceapa: lacrimile care ne curg siroi si usturimea aferenta.
Joi, 09.12.2010, 00:00Oul este un ingredient atat de important in alimentatia nonvegetarienilor incat a ajuns sa aiba o gramada de intrebuintari, fiind folosit de la gustari la preparate principale, de la bauturi la torturi sau de la inghetata pana la mancaruri grele, de sarbatori.
Marti, 07.12.2010, 00:00Nimeni nu le stie pe toate in bucatarie, nici macar cai mai renumiti bucatari-sefi din lume. De la mici secrete la adevarate sfaturi care te pot scoate din impas, lucrurile mai putin cunoscute din bucatarie pot salva multe lucruri. Cu o conditie: sa fie impartasite cat mai multor persoane.
Luni, 06.12.2010, 00:00