Ingrediente Dovleac -15 g Branza de capra - 7g Miez de nuca - 1g Miere - 0,05 mg Foi fine de placinta - x3-6cm/20cm Ciuperci champignon - 5 Usturoi - 1catel Smantana lichida - 10 ml Vin rosu (cabernet sauvignon) - 250 ml Zahar - 1lingura...
Marti, 28.10.2014, 15:21Ingrediente Dovleacul: 200 g dovleac decojit si taiat cuburi de 2 cm 2-3 crengute de cimbrisor 1 catel de usturoi in coaja sfaramat Sare, piper 20 ml ulei de masline 50 g branza de burduf Bacon Sos olandez: 50 g unt 82% grasime 1 galbenus...
Luni, 27.10.2014, 15:16Mai bune decat biscuitii, aceste idei simple vor rezolva dilema desertului in cateva minute.
Joi, 10.11.2011, 00:00Un desert spectaculos, care necesita mai multa munca. Insa rezultatul delicios si crocant va merita tot efortul!
Luni, 07.11.2011, 00:00Calamarul crocant de sine statator este ideal pe post de aperitiv sau gustare. Pregateste un bol de maioneza cu lamaie din belsug alaturi, in care sa il poti inmuia.
Marti, 04.10.2011, 00:00Vladut gateste: "Dulceata de caise si pere cu alune crocante".
Vineri, 01.07.2011, 08:40