Preparare: se decojeste o banana mare, dupa care se taie pe jumatate, insa pe lungime. Se realizeaza apoi sosul caramel, care se face din topirea zaharului brun in unt. Se adauga cele doua jumatati de banana in sosul de caramel din tigaie pentru scurt...
Luni, 22.11.2010, 21:07Luni, 22.11.2010, 17:34
Luni, 22.11.2010, 17:33
Preparare: se taie marunt jumatate de varza proaspata, care se pune apoi la calit in ulei de masline incins, asezonandu-se cu sare si cu piper. Se ia apoi un piept de rata, se cresteaza pe partea cu pielita, apoi se pune la prajit intr-o tigaie, fara...
Luni, 22.11.2010, 17:14Preparare: prima oara se rumenesc mai multe seminte de floarea-soarelui, pentru a da o aroma speciala tigaii in care se va prepara felul de mancare. Separat, se taie mai multe prune in felii subtiri. Se ia apoi un ficat gras de gasca, se curata de...
Marti, 16.11.2010, 14:56Doresti sa mananci ceva gustos, dar si inedit? Atunci incearca aceasta reteta din piept de rata cu sos de ciocolata. Desi pare ciudata combinatia carne-ciocolata, cu siguranta te vei linge pe degete, dupa o portie copioasa din acest preparat.
Miercuri, 10.11.2010, 00:00Preparare: se taie julien un piept mare de pui, apoi se maruntesc doi catei de usturoi care se pun la incins intr-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui. Se adauga apoi si pieptul pe pui in tigaie. In alta tigaie se pun la sotat hribi (ciuperci de...
Marti, 09.11.2010, 15:54Bucatarul Razvan Cruceanu prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta japoneza de piept de pui cu orez si ou. Ingrediente: piept de pui orez ciuperci sake mirim ulei de susan sos de soia telina dashi ou Preparare: Orezul se...
Marti, 09.11.2010, 15:03Don Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta exotica de muslitos cu salata de surimi. Ingrediente: surimi muslitos usturoi sana ulei smantana lamaie marar lamaita sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune ulei la...
Marti, 09.11.2010, 15:02Preparare: prima oara se sparg 6 oua intr-un bol mare de sticla - ouale trebuie insa sa fie scoase afara din frigider cu o ora inainte. Se adauga o canuta de apa (100 ml) si o lingurita de sare si se amesteca bine. Dupa aceea se pune cam jumatate de...
Marti, 19.10.2010, 15:24Prima oara se prepara crema de usturoi, intr-o oala: se adauga smantana si cativa catei de usturoi, la foc mediu spre mic. Se taie si cateva rosii marunt, scotandu-se semintele, care se dau apoi prin blender, pentru a obtine un suc de rosii natural....
Joi, 14.10.2010, 18:26Bucatarul Michele de la restaurantul cu acelasi nume din Onesti prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta rapida de paste cu fructe de mare. Ingrediente: tagliatelle rosii mozaic ulei masline usturoi ceapa verde...
Joi, 14.10.2010, 15:37Impreuna cu Dragos Bercea,b ucatarul Nicolai gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de ravioli urias. Ingrediente: piept de pui foietaj ciuperci bacon ulei de masline ceapa faina ou pesmet smantana dulce...
Joi, 14.10.2010, 15:36Bucatarul Petre de la Hotel Cautis pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de pastrav umplut in mantie de bacon. Ingrediente: pastrav bacon branza feta rosii lamaie busuioc ulei de masline sare si piper Preparare:...
Marti, 12.10.2010, 14:34Se incalzeste vin rosu intr-o oala, apoi se pun felii dreptunghiulare de mar, decojit. Se pune capacul si se lasa la foc mediu cateva minute, apoi se scot feliile de mar si se pun la frigider. Se topeste in apa apoi o folie de gelatina, apoi se...
Vineri, 08.10.2010, 12:52muschi de vita busuioc telina ardei usturoi morcovi sos de soia ulei sare si piper Marius. bucatar la restaurantul Casa Freya din Busteni a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, o reteta de friptura de vita, cu...
Luni, 27.09.2010, 21:53aripi de pui piper ierburi aromate ulei de masline chilli gem de afine suc de rosii sare Preparare: Intr-un bol se pune ulei de masline, piper, fulgi de ardei iute, ierburi aromate (rozmarin si salvie) si sare. Se pun aripioarele in aceasta...
Vineri, 03.09.2010, 16:21Preparare: se incinge ulei de masline intr-o tigaie apoi se adauga un catel de usturoi pentru a da aroma, care se tine insa doar un minut. Se pun apoi crevetii la sotat, dupa ce au fost spalati bine. Se asezoneaza cu sare, piper si ardei iute. Se...
Vineri, 06.08.2010, 18:57