Antena Căutare

Articole despre cuisine

Banana split

Banana split

Preparare: se decojeste o banana mare, dupa care se taie pe jumatate, insa pe lungime. Se realizeaza apoi sosul caramel, care se face din topirea zaharului brun in unt. Se adauga cele doua jumatati de banana in sosul de caramel din tigaie pentru scurt...

Luni, 22.11.2010, 21:07
Musaca de salau gratinata

Musaca de salau gratinata

Luni, 22.11.2010, 17:34
Musaca vegetala

Musaca vegetala

Luni, 22.11.2010, 17:33
Crema de brocoli

Crema de brocoli

Luni, 22.11.2010, 17:31
Rata pe varza

Rata pe varza

Preparare: se taie marunt jumatate de varza proaspata, care se pune apoi la calit in ulei de masline incins, asezonandu-se cu sare si cu piper. Se ia apoi un piept de rata, se cresteaza pe partea cu pielita, apoi se pune la prajit intr-o tigaie, fara...

Luni, 22.11.2010, 17:14
Ficat de gasca cu sos de prune

Ficat de gasca cu sos de prune

Preparare: prima oara se rumenesc mai multe seminte de floarea-soarelui, pentru a da o aroma speciala tigaii in care se va prepara felul de mancare. Separat, se taie mai multe prune in felii subtiri. Se ia apoi un ficat gras de gasca, se curata de...

Marti, 16.11.2010, 14:56
Hribi pane cu varza

Hribi pane cu varza

Marti, 16.11.2010, 14:47
Ciuperci sote cu ou

Ciuperci sote cu ou

Marti, 16.11.2010, 14:34
VIDEO! Reteta: Piept de rata cu sos de ciocolata

VIDEO! Reteta: Piept de rata cu sos de ciocolata

Doresti sa mananci ceva gustos, dar si inedit? Atunci incearca aceasta reteta din piept de rata cu sos de ciocolata. Desi pare ciudata combinatia carne-ciocolata, cu siguranta te vei linge pe degete, dupa o portie copioasa din acest preparat.

Miercuri, 10.11.2010, 00:00
Mere coapte

Mere coapte

Marti, 09.11.2010, 16:02
Mere cu orez

Mere cu orez

Marti, 09.11.2010, 15:58
Pui forestier

Pui forestier

Preparare: se taie julien un piept mare de pui, apoi se maruntesc doi catei de usturoi care se pun la incins intr-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui. Se adauga apoi si pieptul pe pui in tigaie. In alta tigaie se pun la sotat hribi (ciuperci de...

Marti, 09.11.2010, 15:54
Piept de pui cu ou si orez

Piept de pui cu ou si orez

Bucatarul Razvan Cruceanu prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta japoneza de piept de pui cu orez si ou. Ingrediente: piept de pui orez ciuperci sake mirim ulei de susan sos de soia telina dashi ou Preparare: Orezul se...

Marti, 09.11.2010, 15:03
Muslitos cu salata de surimi

Muslitos cu salata de surimi

Don Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta exotica de muslitos cu salata de surimi. Ingrediente: surimi muslitos usturoi sana ulei smantana lamaie marar lamaita sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune ulei la...

Marti, 09.11.2010, 15:02
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Miercuri, 03.11.2010, 15:44
Placinta turceasca cu apa

Placinta turceasca cu apa

Preparare: prima oara se sparg 6 oua intr-un bol mare de sticla - ouale trebuie insa sa fie scoase afara din frigider cu o ora inainte. Se adauga o canuta de apa (100 ml) si o lingurita de sare si se amesteca bine. Dupa aceea se pune cam jumatate de...

Marti, 19.10.2010, 15:24
Duet de caprioara si curcan

Duet de caprioara si curcan

Joi, 14.10.2010, 18:29
Banana bum

Banana bum

Joi, 14.10.2010, 18:28
Pui pane cu crema de usturoi

Pui pane cu crema de usturoi

Prima oara se prepara crema de usturoi, intr-o oala: se adauga smantana si cativa catei de usturoi, la foc mediu spre mic. Se taie si cateva rosii marunt, scotandu-se semintele, care se dau apoi prin blender, pentru a obtine un suc de rosii natural....

Joi, 14.10.2010, 18:26
Tagliatelle cu fructe de mare

Tagliatelle cu fructe de mare

Bucatarul Michele de la restaurantul cu acelasi nume din Onesti prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta rapida de paste cu fructe de mare. Ingrediente: tagliatelle rosii mozaic ulei masline usturoi ceapa verde...

Joi, 14.10.2010, 15:37
Ravioli gigant

Ravioli gigant

Impreuna cu Dragos Bercea,b ucatarul Nicolai gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de ravioli urias. Ingrediente: piept de pui foietaj ciuperci bacon ulei de masline ceapa faina ou pesmet smantana dulce...

Joi, 14.10.2010, 15:36
Pastrav in mantie de bacon

Pastrav in mantie de bacon

Bucatarul Petre de la Hotel Cautis pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de pastrav umplut in mantie de bacon. Ingrediente: pastrav bacon branza feta rosii lamaie busuioc ulei de masline sare si piper Preparare:...

Marti, 12.10.2010, 14:34
Terina cu trufe si sos de ceapa

Terina cu trufe si sos de ceapa

Se incalzeste vin rosu intr-o oala, apoi se pun felii dreptunghiulare de mar, decojit. Se pune capacul si se lasa la foc mediu cateva minute, apoi se scot feliile de mar si se pun la frigider. Se topeste in apa apoi o folie de gelatina, apoi se...

Vineri, 08.10.2010, 12:52
Tocana belgiana

Tocana belgiana

Miercuri, 06.10.2010, 21:01
Muschi de vita pe pat de legume

Muschi de vita pe pat de legume

muschi de vita busuioc telina ardei usturoi morcovi sos de soia ulei sare si piper Marius. bucatar la restaurantul Casa Freya din Busteni a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, o reteta de friptura de vita, cu...

Luni, 27.09.2010, 21:53
Euforia Cuisine / Aripi picante

Euforia Cuisine / Aripi picante

aripi de pui piper ierburi aromate ulei de masline chilli gem de afine suc de rosii sare Preparare: Intr-un bol se pune ulei de masline, piper, fulgi de ardei iute, ierburi aromate (rozmarin si salvie) si sare. Se pun aripioarele in aceasta...

Vineri, 03.09.2010, 16:21
Euforia Cuisine / Salata cu muschi de vita

Euforia Cuisine / Salata cu muschi de vita

Joi, 02.09.2010, 18:01
Specialitate cu fructe de mare

Specialitate cu fructe de mare

Preparare: se incinge ulei de masline intr-o tigaie apoi se adauga un catel de usturoi pentru a da aroma, care se tine insa doar un minut. Se pun apoi crevetii la sotat, dupa ce au fost spalati bine. Se asezoneaza cu sare, piper si ardei iute. Se...

Vineri, 06.08.2010, 18:57
x