Antena Căutare

Articole despre drob de pui

Drob de pui pentru Paște, o rețetă simplă și delicioasă

Drobul de pui este un preparat tradițional românesc, prezent în mod aproape nelipsit pe masa de Paște. Este considerat unul dintre cele mai autentice aperitive de sezon și are la bază o combinație de organe de pui tocate, ouă, verdețuri și condimente.

Miercuri, 16.04.2025, 14:55

Meniu tradițional de Paște: Ce pun romanii pe masa de Paște

Meniu tradițional de Paște: Ce pun romanii pe masa de Paște. Află din articolul a1.ro, care sunt felurile de mâncare pe care le conține un meniu tradițional de Paște. Drobul de miel și cel de pui, ouăle vopsite și cele umplute, special realizate de Paște, plus multe alte preparate trebuie să fie pe Masa de Paște

Vineri, 19.04.2019, 10:46

5 cele mai bune rețete de drob de miel, porc, pui sau curcan pe care să le încerci

Rețete de drob. Fie că vrei să-l prepari de Paște sau în oricare altă zi, fie că vrei drob din carne de miel, de pui sau curcan, îți prezentăm 5 cele mai bune rețete de drob pufos pe care să le încerci

Miercuri, 17.04.2019, 14:58
x