Cu influiențe franțuzești, o rețetă cu care sigur cucerești: „Escalop de foie gras cu mere coapte”.
Miercuri, 30.05.2018, 09:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pere,file de porc, lămâie, smochine, smântână, vin roşu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Escalop fructat””.
Joi, 23.02.2017, 08:21Cum luna decembrie este luna răsfăţului culinar, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi escalop.
Luni, 21.12.2015, 08:20Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" , vă pregăteşte escalop dulce acrişor
Miercuri, 05.11.2014, 08:56Ce poate fi mai potrivit pentru o zi de joi, ploioasă, decât ceva care să ne satisfacă poftele gastrice?
Joi, 06.03.2014, 08:50Vlăduţ găteşte: "Escalop fermecat”.
Joi, 06.03.2014, 08:15Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Escalop cu sos de salvie"
Luni, 14.10.2013, 09:03Vladut gateste: "Escalop cu sos de vin alb"
Vineri, 15.03.2013, 08:16Vladut gateste: "Escalop de pui cu sos de lamaie".
Luni, 18.02.2013, 08:40Vladutz gateste: "Escalop cu sos de vin"
Marti, 18.10.2011, 08:30O reteta simpla prin care, in doar 10 minute, se poate prepara un delicios escalop de pui. Credeai ca e un fel de mancare pretentios? Nimic mai simplu!
Vineri, 27.08.2010, 00:00Pieptul de pui se taie in felii subtiri si se condimenteaza. Separat, intr-o tigaie, se pun la incins un cubulet de unt si cu ulei de masline. Carnea se tapeteaza apoi cu faina si se pune la prajit in tigaie. In momentul in care e gata 80% se adauga...
Joi, 26.08.2010, 18:30Vladutz gateste "Escalop cu ciuperci" Carnea se bate subtire se condimenteaza,se pudreaza cu faina si se rumeneste in ulei. Apoi se adauga vinul ciupercile taiate in felii,sepotriveste de sare si piper si se lasa la foc mic completand treptat cu apa...
Luni, 12.04.2010, 09:54