Gina Pistol i-a pus la muncă pe cei trei chefi. Cătălin Scărlătescu își propune să facă șnițel din ficat de gâscă, ceva ce nimeni nu a mai încercat până acum.
Luni, 05.11.2018, 17:20Ficat de gâscă cu măr caramelizat pe un pat de salată valeriană cu trufe
Luni, 29.10.2018, 21:26Ingrediente: 4 buc. piept de rață 200 g ficat de gâscă 1 kg cartofi 300 g zmeură 150 g unt 1 kg mere 1 l lapte 30 g miere 300 g ulei 300 g zahăr boia dulce usturoi sare...
Miercuri, 05.10.2016, 19:15Preparatul meu cred ca vine din zona "Coasta de Azur", si este personalizat in stilul meu caracteristic.
Marti, 29.03.2016, 14:56Impreuna cu Silvian, bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine un rulou de curcan cu ficat de gasca si garnitura de fructe de padure.
Joi, 06.01.2011, 00:00Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...
Sambata, 17.07.2010, 20:30Piept de rata, ficat de gasca, portocale, nucsoara, zahar brun, cognac, unt, miere de albine, peperoncini, sare si piper. Se cresteaza pieptul de rata si i se face un buzunarel. Ficatul de gasca se asezoneaza cu sare, piper, nuscoara si cogniac....
Miercuri, 14.07.2010, 21:06