Se mai vând ca pâinea caldă doar covrigii şi merdenelele. Consumul de pâine albă a scăzut în România, iar tendinţa se va accentua în perioada următoare, spun specialiştii. În medie, românii mănâncă cu două kilograme de pâine mai...
Miercuri, 12.06.2019, 19:17Pâinea bunicii este vedeta brutăriilor sofisticate. Produsele de panificaţie, dospite cu maia, renăscute din pasiunea unor brutari, sunt din ce în ce mai căutate. Asta în ciuda preţului, care pentru unele specialităţi poate fi şi de 10 ori...
Sambata, 24.02.2018, 19:51A vrut să taie o franzelă, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Nimeni nu s-ar fi așteptat să găsească așa ceva înăuntru.
Sambata, 17.01.2015, 22:14Laptele a ajuns să coste cât o pâine. Vorbim de marfa de import care se vinde în magazine la jumătate de preţ faţă de cea românească. Bucuria clienţilor înseamnă, însă, faliment pentru fermierii români care se plâng că nu pot coborî...
Marti, 18.11.2014, 19:42Nu numai meseria de brutar, ci şi talentul în domeniu se moşteneşte, uneori, din tată în fiu. A demonstrat-o ultima ediţie a concursului anual de la Paris pentru cea mai bună franzelă tradiţională franceză, "baguette".
Sambata, 15.03.2014, 09:07Pui fraged, cu crusta, gustul delicat al usturoiului si aroma inedita a rozmarinului se imbina perfect si iti incanta papilele gustative. Pur si simplu savuros...
Miercuri, 13.07.2011, 00:00Aceste sandviciuri sunt ca niste pizze de casa pentru ca poti folosi si combina topingurile tale preferate – masline, ardei copti, anghinare sau felii de vinete… mai orice gasesti prin frigider.
Duminica, 04.07.2010, 00:00