Antena Căutare

Articole despre franzela

În loc de pâine, covrigul a devenit nelipsit din meniul românilor. Franzela pierde teren şi în faţa altor alimente

În loc de pâine, covrigul a devenit nelipsit din meniul românilor. Franzela pierde teren şi în faţa altor alimente

Se mai vând ca pâinea caldă doar covrigii şi merdenelele. Consumul de pâine albă a scăzut în România, iar tendinţa se va accentua în perioada următoare, spun specialiştii. În medie, românii mănâncă cu două kilograme de pâine mai...

Miercuri, 12.06.2019, 19:17
Costă mai mult decât clasica franzelă, dar face toţi banii. Produsele de panificaţie dospite cu maia, după reţete străvechi, au reapărut în brutării

Costă mai mult decât clasica franzelă, dar face toţi banii. Produsele de panificaţie dospite cu maia, după reţete străvechi, au reapărut în brutării

Pâinea bunicii este vedeta brutăriilor sofisticate. Produsele de panificaţie, dospite cu maia, renăscute din pasiunea unor brutari, sunt din ce în ce mai căutate. Asta în ciuda preţului, care pentru unele specialităţi poate fi şi de 10 ori...

Sambata, 24.02.2018, 19:51
A vrut să taie o franzelă, dar a rămas mut de uimire! N-o să-ți vină să crezi ce a găsit înăuntru!

A vrut să taie o franzelă, dar a rămas mut de uimire! N-o să-ți vină să crezi ce a găsit înăuntru!

A vrut să taie o franzelă, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Nimeni nu s-ar fi așteptat să găsească așa ceva înăuntru.

Sambata, 17.01.2015, 22:14
Un litru de lapte costă cât o franzelă

Un litru de lapte costă cât o franzelă

Laptele a ajuns să coste cât o pâine. Vorbim de marfa de import care se vinde în magazine la jumătate de preţ faţă de cea românească. Bucuria clienţilor înseamnă, însă, faliment pentru fermierii români care se plâng că nu pot coborî...

Marti, 18.11.2014, 19:42
Concursul pentru cea mai bună franzelă tradiţională franceză, "baguette", a avut loc la Paris

Concursul pentru cea mai bună franzelă tradiţională franceză, "baguette", a avut loc la Paris

Nu numai meseria de brutar, ci şi talentul în domeniu se moşteneşte, uneori, din tată în fiu. A demonstrat-o ultima ediţie a concursului anual de la Paris pentru cea mai bună franzelă tradiţională franceză, "baguette".

Sambata, 15.03.2014, 09:07
Reteta: Pui cu usturoi si rozmarin

Reteta: Pui cu usturoi si rozmarin

Pui fraged, cu crusta, gustul delicat al usturoiului si aroma inedita a rozmarinului se imbina perfect si iti incanta papilele gustative. Pur si simplu savuros...

Miercuri, 13.07.2011, 00:00
Invata si tu cum sa prepari sandviciuri italiene!

Invata si tu cum sa prepari sandviciuri italiene!

Aceste sandviciuri sunt ca niste pizze de casa pentru ca poti folosi si combina topingurile tale preferate – masline, ardei copti, anghinare sau felii de vinete… mai orice gasesti prin frigider.

Duminica, 04.07.2010, 00:00
x