Antena Căutare

Articole despre mancare.cancer

Cât de periculoși sunt, de fapt, aditivii alimentari. Nutriționiștii, avertisment pentru români: ”Pot provoca alergii sau cancere!”

Cât de periculoși sunt, de fapt, aditivii alimentari. Nutriționiștii, avertisment pentru români: ”Pot provoca alergii sau cancere!”

Sporesc culoarea, intensifică gustul şi prelungesc termenul de valabilitate. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care aditivii alimentari sunt folosiţi în industrie. În mare parte, sunt inofensivi dar asta dacă sunt consumaţi cu moderaţie. În exces, în schimb, aceste substanţe pot creea depedenţă şi pot fi factorul declanşator pentru multe boli grave, printre care alergiile şi cancerul.

Vineri, 19.06.2020, 13:35
Cum identificăm E-urile ascunse în alimente. Sfaturile specialistului

Cum identificăm E-urile ascunse în alimente. Sfaturile specialistului

Sporesc culoarea, intensifică gustul şi prelungesc termenul de valabilitate. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care aditivii alimentari sunt folosiţi în industrie. În mare parte, sunt inofensivi dar asta dacă sunt consumaţi cu moderaţie,...

Vineri, 19.06.2020, 12:50

Ultimele știri

x