Cele mai exclusiviste restaurante din lume îşi deschid uşile pentru milionarii planetei. Cât îi va costa distracţia din noaptea dintre ani pe cel mai bogaţi oameni din lume?
Sambata, 31.12.2016, 12:30Cele mai exclusiviste restaurante din lume îşi deschid uşile pentru milionarii planetei. Cât îi va costa distracţia din noaptea dintre ani pe cel mai bogaţi oameni din lume, aflăm chiar acum!
Sambata, 31.12.2016, 11:42Românii care vor rămâne în Capitală de Revelion vor avea parte de acelaşi răsfăţ culinar precum cei care petrec în pensiunile de la munte. Ba chiar mai mult de atât. Bucătarii restaurantelor cu tradiţie au pregătit meniuri exotice, bogate...
Vineri, 30.12.2016, 19:27Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw-vegan, a venit la Neatza cu Răzvan şi dani cu o alternativă la masă tradiţională de Revelion.
Vineri, 30.12.2016, 09:36O morsă a fost filmată în timp ce făcea exerciții de fitness alături de dresorul ei.
Vineri, 30.12.2016, 08:35Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine făină, ouă, portocale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Motănel".
Vineri, 30.12.2016, 08:33Se dă mare şi tare, dar mănâncă în parcare! Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din showbiz-ul autohton a avut parte de o masă de Crăciun. neconvenţională. Trebuie să vedeţi cu ce a înlocuit sărmăluţele şi caltaboşul!
Miercuri, 28.12.2016, 19:28Bunicii au plecat într-o lume mai bună, iar mai multe bunuri au ajuns la singurul lor nepot. Printre acestea s-a aflat și o masă din lemn, pe care băiatul a pus-o direct în sufragerie. De sărbători, pentru că a avut mai mulți...
Miercuri, 28.12.2016, 13:33Nico: "Mama s-a ocupat de masa de Crăciun"
Luni, 26.12.2016, 13:23Marin Moraru adora să pregătească masa de Crăciun
Duminica, 25.12.2016, 13:38Site-urile de vânzări sunt pline de oferte de schimburi pentru carnea de porc. Crescătorii cer în schimb cazane de ţuică, porumbei, lemne pentru foc sau ATV-uri. De câştigat, câştigă toată lumea.
Vineri, 23.12.2016, 19:38Acum că ne-am împrospătat în minte toate frumoasele tradiţii de Crăciun haideţi să vedem şi care este părerea nutritionistului despre toate acestea.
Vineri, 23.12.2016, 14:14Carne de struţ este cu mullt mai sănătoasă şi chiar mai gustoasă, spun specialiştii. Şi chiar dacă un kilogram de carne de struţ poate să fie chiar şi de cinci ori mai scump decât cel de purcel, vânzările cresc an de an.
Marti, 20.12.2016, 20:13Pentru români, mesele îmbelşugate sunt o tradiţie de Crăciun. Cârnaţi, sarmale, friptură, cozonac, toate sunt consumate la un loc. În total, masa de Crăciun depăşeşte 2500 de calorii. Adică necesarul pentru o zi întreagă.
Luni, 19.12.2016, 20:23Una dintre cele mai mari artiste ale României va avea parte de sărbători triste în acest an. Actriţa nu va avea nici măcar ce pune pe masă în seara de Crăciun.
Luni, 19.12.2016, 15:50Dai un ban, dar mănânci sănătos! Acesta este sloganul fermierilor cu iniţiativă care vând produse realizate în gospodăriile lor. Chiar dacă sunt mai scumpe decât cele realizate industrial, cârnaţii, toba şi caltaboşul de pe tarabele...
Duminica, 18.12.2016, 19:36Cu doar o săptămână înaintea Crăciunului, românii se înghesuie printre galantare. Porcul şi produsele din carne de porc sunt cele mai căutate. Iar febra cumpărăturilor îi face pe români să nu mai ţină cont de nişte reguli de aur...
Duminica, 18.12.2016, 19:22Crăciunul nu înseamnă doar magie şi miros de brad şi scorţişoară. Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Ca în fiecare an, carnea de porc este cea mai căutată. Fripturile, caltaboşul sau cârnaţii sunt preparatele fără...
Duminica, 18.12.2016, 19:10O săptămămână până la Crăciun şi deja e forfotă mare. Se taie porcii, se face toba, iar cârnaţii se dau la afumat. Cine n-are timp însă trebuie să aibă doar bani de dat. Şi masa vine de-a gata. Firmele de catering lucrează la comenzi.
Vineri, 16.12.2016, 19:30Peşte bine garnisit, pregătit pentru iarnă. Peştele moale şi dulceag, alături de lintea discretă, uşor piperată contrastează cu pielea peştelui şi bucăţelele crocante de bacon.
Luni, 12.12.2016, 10:32Fetele noastre de aur, proaspetele campioane mondiale la dublu feminin la tenis de masă, s-au întors acasă! Sportivele radiau pur şi simplu după performanţa din Africa de Sud.
Vineri, 09.12.2016, 16:36Masă câmpenească în platoul de la Neatza cu slană, pită, brânză și alte produse tradiționale românești.
Miercuri, 07.12.2016, 09:32Când norocul nu e de partea ta nu ai ce să faci. Este cazul unui bărbat mult prea obosit, care ajutat și de alcoolul consumat, a adormit cu capul pe masa dintr-un restaurant
Joi, 01.12.2016, 15:24Liviu Vârciu. Zis și Don Juan de România. Un bărbat după care femeile își întorc capetele pentru a-l privi îndelung. Are un aer șarmant și, mai mult, știe să și gătească.
Luni, 28.11.2016, 20:37Victor Slav şi Bianca Drăguşanu abia au devenit părinţi, însă niciunul dintre ei nu a renunţat la activitatea profesională şi par mai ocupaţi ca oricând
Luni, 28.11.2016, 12:55Mihai Morar învață să pună masa ca la carte de la Kera Calița
Miercuri, 23.11.2016, 21:21Veste importantă pentru bucureșteni! Copiii vor beneficia de o masă caldă gratuită!
Sambata, 19.11.2016, 19:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cotlet de făină, smântână, lapte, miere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Brumărele".
Joi, 10.11.2016, 08:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi, varză, caşcaval,unt, aluat pufos, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".
Marti, 08.11.2016, 08:24De foarte multe ori, ne întrebăm ce-o fi fost în capul nostru în momentul în care ne-am luat o anumită piesă de mobilier! Iar următoarea decizie este să scăpăm de ea cât mai urgent.
Vineri, 04.11.2016, 20:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine trufe, orez, ceapă, bacon, salvie, usturoi, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto trufat ".
Miercuri, 26.10.2016, 08:42Cheia unei mese copioase şi rapide pentru două pisici simpatice este un clopoţel. Stăpânul le-a învăţat ca, ori de câte ori au poftă de o gustare, să sune clopoţelul.
Luni, 17.10.2016, 19:54Niciun cadou nu este mai valoros decât cel pe care îl realizaţi cu propriile mâini. În plus, nimeni nu trebuie să ştie cum arăta masa înainte de a fi oferită. Aşa că, puneţi mâna pe o bucată de şmirghel şi lustruiţi perfect...
Vineri, 14.10.2016, 20:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine făină, unt, zahăr, nuca, crema de smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ţuchi".
Vineri, 14.10.2016, 08:38Veşti bune pentru preşcolari. Guvernul a decis să extindă programul de încurajare a consumului de fructe proaspete şi în grădiniţele de stat şi particulare cu program normal de 4 ore
Vineri, 07.10.2016, 13:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conține ouă, zahăr, prune, pere, nuci, ciocolata albadar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Pubi”.
Vineri, 23.09.2016, 09:00Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza câteva clipuri amuzante.
Vineri, 23.09.2016, 08:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care continepastai ceapă roşie, praz, champinion, găluşte, morcov, brânză, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cremoasă şi pufoasă".
Joi, 22.09.2016, 08:54Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care continepastai galbene, păstăi verzi, roşii, pătrunjel, usturoi dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pescarul fericit".
Miercuri, 21.09.2016, 08:44Aproape jumătate din generalii şi amiralii forţelor armate turce au fost demişi, împreună cu sute de alţi ofiţeri, pentru presupusă complicitate la lovitura de stat din 15 iulie.Sub aceeaşi acuzaţie au fost închise agenţii de presă, ziare...
Joi, 28.07.2016, 07:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios și ușor de făcut - "Sandvișuri bronzate".
Joi, 21.07.2016, 08:10Dacă vreţi să slăbiţi, să vă îngrăşaţi sau - pur şi simplu - să vă schimbaţi stilul de alimentaţie, este indicat să mergeţi la un nutriţionist! Acesta vă va pune să vă faceţi nişte analize, le va studia şi vă va spune ce şi...
Marti, 19.07.2016, 20:16Trei bucătari s-au duelat la un festival cu şi despre tocană, în Harghita. Au preparat tocană românească, secuiască şi ungurească. Vizitatorii au fost cei care au gustat şi au jurizat cele trei preparate.
Duminica, 17.07.2016, 08:25În ziua de astăzi, oamenii au din ce în ce mai puţin timp liber, iar acesta este de preferat să-l petreaca în cel mai relaxant mod posibil. Statul în bucătărie, pentru a găti, nu mai reprezintă o prioritate, după orele petrecute la birou....
Miercuri, 06.07.2016, 20:15Nu este nevoie să arunci cauciucurile vechi după ce acestea devin prea uzate pentru automobil. Ele reprezintă unul dintre cele mai toxice deșeuri, din cauza producerii în cantități mari și a durabilității. Totodată, din cauciucuri poți face...
Marti, 28.06.2016, 09:08Un bărbat din Iran a reușit să impresioneze oamenii din întreaga lume cu corpul său de Hercule.
Marti, 21.06.2016, 21:59Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce "Ruladă cu zmeură".
Vineri, 10.06.2016, 08:28Legumele şi fructele nu trebuie să vă lipsească din frigider. Nu doar că au o grămadă de vitamine, minerale şi fibre, au şi efect hidratant. Însă, atenţie, pentru că cercetătorii americani au descoperit ceva: asocierea salatei de roşii...
Miercuri, 08.06.2016, 20:21Ai mai văzut la viaţa ta lucruri interesante, te-ai mai întâlnit cu oameni care reuşesc să transforme lucrurile vechi şi să le facă folositoare în continuare, dar "invenţia" asta s-ar putea să ţi se pară cea mai...
Joi, 02.06.2016, 14:20Rozătoarea s-a tolănit într-un borcan cu seminţe şi roade fără încetare. Pare că se simte ca în Paradis. Amuzaţi, internauţii au umplut pagina de socializare unde a apărut filmuleţul cu diverse comentarii amuzante.
Miercuri, 25.05.2016, 19:50