Cine nu mănâncă scoici nu ştie ce pierde! E mesajul cât se poate de clar al bucătarilor profesionişti care s-au reunit zilele acestea la malul mării să-şi prezinte cele mai bune reţete cu fructe de mare. Festivalul scoicilor e la prima...
Sambata, 21.05.2016, 08:31Redactorul şef de la a1.ro, Cătălin Oprişan, a prezentat la ”Neatza” câteva clipuri amuzante.
Vineri, 20.05.2016, 08:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conţine paste, ton, ţelină, sparanghel, roşii, ardei gras, parmezan, andive şi mozzarella.
Joi, 19.05.2016, 08:19Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conţine ardei gras, roşii, vrăbioară şi castraveţi.
Luni, 16.05.2016, 08:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține muschi de vită.
Miercuri, 11.05.2016, 08:37Salvat după ce a fost abandonat de mamă, puiul are nevoie de îngrijire atentă. Trebuie hrănit cu un lapte special la câteva ore şi, după câte se vede în imagini, este destul de înfometat. Imginile filmate şi postate pe Internet i-au adus...
Miercuri, 11.05.2016, 07:37Veste îmbucurătoare pentru elevi! Aceștia ar putea beneficia de masă și cazare gratuite! În ce condiții ar putea să se întâmple acest lucru?
Joi, 05.05.2016, 16:07Maşa este pisicuţa eroină a Rusiei, fiind considerată îngerul păzitor al unui bebeluș căruia i-a salvat viaţa. Înfățișarea felinei tigrate și pufoase te duce cu gândul la pisicile răsfățate. Dar ea avea să fie mai mult de atât.
Joi, 05.05.2016, 12:55Peste 7,5 milioane de cozonaci, aproape 4 milioane de miei şi aproximativ 800.000 de bucăţi de pască. Asta au pus românii, anul acesta, pe mesele de Paşti. Bilanţul provizoriu arată o creştere de 10-15% a încasărilor din această perioadă,...
Marti, 03.05.2016, 19:27După ce s-au înfruptat cu pască, ouă roşii şi friptură, românii au mai avut un pretext să se aşteze la masă. De 1 mai, micul a fost la putere. Grătarele au stat încinse toată ziua.
Luni, 02.05.2016, 07:25Tâgurile din oraşe nu au fost nici astăzi aglomerate, iar ciobanii se întorc dezamăgiţi la stâne. Şi asta în condiţiile în care preţul unui kilogram este aproape jumătate din cât a fost anul trecut.
Vineri, 29.04.2016, 16:35Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sarbatoare "" Veşmintele Domnului".
Vineri, 29.04.2016, 09:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în Vinerea Mare a Paștelui o reţetă de sarbatoare. Preparatul se numește "Veşmintele Domnului" și era gătit de gospodinele din sudul țării în Săptămâna Mare a Paștelui. Deși rețeta a mai fost schimbată de-a lungul timpului, desertul are în compoziție aluat, nucă și gem de căpșuni.
Vineri, 29.04.2016, 08:36Drobul de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paşte. Fie că alegi o reţeta de Paşte tradiţională sau varianta lui Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Miercuri, 27.04.2016, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sezon intitulată sugestiv -"Friptură romantică", care are ca ingrediente de bază carnea de vită.
Marti, 26.04.2016, 08:15Nutriționistul Lygia Alexandrescu recomandă celor care doresc să postească sau să urmeze o dietă vegetariană să includă în meniu fructe, legume, cereale, nuci și semințe ce acoperă necesarul zilnic nutritiv de proteine, carbohidrați, lipide și vitamine.
Joi, 21.04.2016, 12:24Masa de Paşti poate fi pentru mulţi o adevărată provocare. Unii ar mânca doar tradiţional, dar se gândesc şi la buzunar, în timp ce alţii preferă reţeta clasică: bucatele din supermarket.
Duminica, 17.04.2016, 19:20Friptura de pe masa de Paşte poate fi mai sănătoasă şi dacă se abate de la tradiţii. Asta susţin cei care înlocuiesc mielul cu iedul. Carnea este mai slabă, dar la fel de gustoasă. Iar preţurile, mai accesibile.
Joi, 14.04.2016, 19:41Făcând haz de necaz, pentru că și-a propus să cumpere câteva produse și a ajuns să cheltuiască peste 400 de lei pe multe alte lucruri care nu se regăseau pe lista de cumpărături, Dani a dat vina pe aplicația folosită.
Marti, 05.04.2016, 08:14Făcând haz de necaz, pentru că și-a propus să cumpere câteva produse și ajuns să cheltuiască peste 400 de lei pe multe alte lucruri care nu se regăseau pe lista de cumpărături, Dani a dat vina pe aplicația folosită.
Marti, 05.04.2016, 08:09În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Pâine de casă".
Luni, 04.04.2016, 08:32Românii cumpară lumuzine pentru ca în ele au loc sa întindă masa, nu mai manâncă nimeni pe capota. Numai că iubitorii limuzinelor nu au găsit loc si pentru un coş de gunoi. Cumparăm produse romanesti pentru consum în maşini de lux,...
Vineri, 01.04.2016, 20:15Guvernul îi ţine cu sufletul la gură pe viitorii părinţi. Ei nu ştiu dacă noua lege a indemnizaţiilor, abia votată de Parlament, se va aplica de la 1 iulie. Chiar dacă preşedintele va promulga actul normativ, Guvernul ar putea să amâne...
Joi, 31.03.2016, 19:34Istoria jocului de biliard ste una foarte lungă și bogată.Regi, președinți, oameni obișnuiți, doamne și escoci, toți l-au practicat pentru amuzament.
Marti, 29.03.2016, 17:10Pregătirile pentru Paştele catolic sunt în toi. În ţară, comercianţii scot pe tarabe produse tradiţionale, dar şi ouă încondeiate. În Bistriţa, în târgul saşilor, sute de oameni au început cumpărăturile. Şi în Harghita şi Covasna,...
Sambata, 19.03.2016, 19:30Visul ei de mică era să defileze pe podiumurile marilor case de modă, dar a fost respinsă pentru că era prea grasă.
Vineri, 18.03.2016, 10:50În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "File fericit", un preparat de primăvară.
Joi, 17.03.2016, 08:19În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Croque "Mama", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Marti, 08.03.2016, 08:23O masă devine mult mai elegantă dacă, în locul banalelor șervețele de hârtie, folosiți servețele de bumbac.
Luni, 07.03.2016, 20:24În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Luni, 07.03.2016, 08:16Siesta este un obicei apreciat nu doar de oameni, ci şi de animale. Iar pisica din imaginile următoare ştie cum să se relaxeze după o masă copioasă.
Vineri, 26.02.2016, 19:55În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Tagliatelle cu legume", o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Joi, 25.02.2016, 08:13Unele celebrităţi s-au răsfăţat cu şampanie scumpă şi mâncăruri sofisticate, altele şi-au încheiat viaţa cu alcool şi ţigări. Bine, probabil că ei habar n-aveau că va fi ultima masă din viața lor
Luni, 22.02.2016, 20:49Un corp deshidratat are ca primă reacţie moleşeala, în special în a doua parte a zilei. Deci lipsa hidratării e sesizată de sistemul nervos care dă semne de moleşeală, de lipsă de energie, de lipsă de tonus.
Luni, 15.02.2016, 20:13Vi s-a întâmplat să fiţi învitaţi la cină şi să fiţi prinşi pe picior greşit în ceea ce priveşte bunele maniere la masă, să nu ştiţi ce cuţit sau furculiţă să folosiţi?
Luni, 01.02.2016, 18:43Ne străduim să mâncăm cât mai sănătos, avem fructe şi legume în meniul zilnic, iar de produse procesate, făină albă sau zahăr nici să nu auzim! Asta înseamnă că suntem în siguranţă? Doar dacă ştim cum să gătim, astfel încât...
Marti, 26.01.2016, 20:20Mulţi români nu-şi pot imagina ospăţul de Revelion fără peşte. Unii se dau în vânt după peştele exotic. Alţii îl preferă pe cel autohton. Orice ar alege, ofertele sunt variate, iar reţetele, pe alese.
Joi, 31.12.2015, 08:17Astăzi, în magazine, rafturile s-au golit cât ai spune peşte. Urmează petrecerea de Revelion şi, chiar dacă meniul se anunţă unul mai redus în calorii în comparaţie cu masa de Crăciun, trebuie să fie unul fastuos.
Miercuri, 30.12.2015, 19:41Sărbătoarea dăruirii, Crăciunul este întâmpinat cu belşug. Familiile se strâng în jurul meselor împodobite festiv, pe care se adună bunătăţi cât pentru tot anul.
Vineri, 25.12.2015, 19:30Tradiţionala salală boeuf, sarmalele şi cozonacul, toate au şi variante gândite pentru cei care au renunţat la carne şi lactate. Partea bună la preparatele vegetariene este că nu vă alegeţi cu probleme digestive după o masă copioasă.
Joi, 24.12.2015, 20:24Sarmale, tobă, piftie, cârnaţi şi cozonaci, pentru că suntem români, nu? Dar oare chiar reuşim să ne stricăm silueta în cele două, trei zile cât sărbătorim alături de familie?
Joi, 24.12.2015, 20:21Miel n-o să fie totuşi pe masa de Crăciun. E vremea piftiilor, a salatei de boeuf şi a fripturilor de porc. Gospodinele din toate colţurile ţării prepară cele mai gustoase bucate, după reţete moştenite de la bunici.
Joi, 24.12.2015, 19:22A vrut să-și impresioneze iubita și a scos-o la restaurant, însă atitudinea lui necioplită a determinat-o să plece înainte să apuce să mănânce. Așa se face că Roby rămâne singur să se bucure de ”puiul cu penne” și zărește un copil al străzii, ce-l privea insistent. Atunci, acesta se ridică și-l cheamă la masă.
Joi, 24.12.2015, 11:05A vrut să-și impresioneze iubita și a scos-o la restaurant, însă atitudinea lui necioplită a determinat-o să plece înainte să apuce să mănânce. Așa se face că Roby rămâne singur să se bucure de ”puiul cu penne” și zărește un copil al străzii, ce-l privea insistent. Atunci, acesta se ridică și-l cheamă la masă.
Joi, 24.12.2015, 11:05Virgil Mănescu, cel care a fost șeful de sală și maestrul de ceremonii din cadrul show-ului Hell's Kitchen, a jurizat mesele aranjate pentru Crăciun de vedetele și invitații de la Neatza!
Joi, 24.12.2015, 09:25De pe masa de crăciun a românului nu lipsesc sărmăluţele, caltaboşii, piftia şi cozonacii îndesaţi cu nucă. Toate aceste bucate sunt ticsite de calorii, dar românul nu face rabat când vine vorba de mâncare, mai ales în zile de...
Vineri, 18.12.2015, 20:09Nimic nu întrece o masă tradiţională de Crăciun. În bucătăriile firmelor de catering, se pregătesc sarmalele, piftiile şi platourile cu salată boeuf. Printre pretenţioşi, la modă sunt fructele de mare şi homarul. Preţul unei mase de...
Marti, 15.12.2015, 19:35Mesele îmbelşugate sunt o tradiţie de Crăciun. Fie că vorbim de curcan, carne de porc, sarmale, prăjituri sau cozonac, de obicei, excesul este legătura. Şi asta, peste tot în lume. Un site englez a făcut şi un tur virtual al ţărilor şi a...
Marti, 15.12.2015, 13:40