Antena Căutare

Primăria a anunțat: mese gratuite pentru copii, dacă îndeplinesc aceste condiții!

Veste importantă pentru bucureșteni! Copiii vor beneficia de o masă caldă gratuită!

Veste importantă pentru bucureșteni! Copiii vor beneficia de o masă caldă gratuită!

Copiii vor beneficia de la anul de masă gratuită în grădinițele din Sectorul 1, a anunțat edilul Dan Tudorache, sâmbătă, într-o conferință de presă.

"Începând cu luna ianuarie, în cele 20 de grădinițe din Sectorul 1 copiii vor beneficia de masă gratuită și plata către educatorii care le oferă un program prelungit. În momentul de față, plăteau părinții. De la 1 ianuarie, niciun părinte nu va mai plăti niciun leu pentru copiii lăsați la grădinițele din Sectorul 1. Acest lucru îl va face Primăria sectorului 1", a spus Tudorache.

Primarul a menționat totodată că 1.500 de elevi beneficiază de un program-pilot privind masă gratuită. "După cum bine știți, Primăria sectorului 1 a venit cu un program-pilot pentru acordarea mesei gratuite pentru copiii din Sectorul 1. Mă refer la 13 unități de învățământ din cele 78. În momentul de față în acest program sunt 1.500 de copii care beneficiază, pentru că părinții au solicitat acest lucru. Îi anunț pe toți părinții de la cele 13 școli că, dacă doresc să își lase copiii la programul after school, să facă o solicitare către directori", a afirmat Tudorache, potrivit Agerpres.

E oficial! Se deschid porțile pentru stațiile Favorit, Drumul Taberei 34 și Orizont!... E oficial! Când se deschide târgul de Crăciun și ce poți găsi aici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x