Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune să profităm de legumele de pe piață și să preparăm delicioasa rețetă de borș de fasole păstăi cu afumătură de porc.
Marti, 25.08.2020, 11:24Cele mai bune preparate culinare pe timpul verii, sunt de departe, ciorbele și supele servite reci de la frigider! Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne-a surprins tare plăcut cu o rțetă de ciorbă din păstăi de fasole galbenă cu caise pârguite. rețeta verii gata în 30 de minute.
Luni, 29.06.2020, 12:31Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pastăi, caise, morcov, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de păstăi cu caise".
Luni, 29.06.2020, 09:08Pe cât de simplă este această Mâncare de fasole verde cu ceapă și roșii, pe atât de gustoasă și cu siguranță se va cere repetată. Rețeta este inspirată din bucătăria turcească.
Miercuri, 24.07.2019, 11:14Pentru masa de prânz sau pentru cină, merg gătite aceste Chiftele prăjite cu garnitură de păstăi.
Luni, 05.11.2018, 22:03Salatele sunt excelente pentru o gustare satioasa, un pranz sau o cina usoara, in functie de ingredientele folosite. Aceasta reteta imbina dulceata caiselor cu gustul acrisor al mustarului si otetului ce ii dau savoare carnii fragede de pui.
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Ce anume recomanda roscovele sa faca parte dintr-o dieta sanatoasa? Pastaia contine aproximativ 40-50% zahar, care consta in zaharoza (pana la 26%), fructoza (pana la 13%), xyloza, maltoza si glucoza.
Duminica, 10.07.2011, 00:00O calatorie in jurul lumii ne-ar releva sute, mii de legume diferite, fiecare cu gusturile, dimensiunile si culorile sale diferite. Fiecare are aroma si textura unice si poate fi folosita la prepararea mancarurilor in numeroase moduri.
Vineri, 29.04.2011, 00:00pastai de fasole verde ceapa piept de rata afumat foie gras ulei de masline otet balsamic verdeata sare si piper Se fierb pastaile si se oun direct pe gheata. Se pun intr-un bol, peste ele se adauga ceapa, patrunjelul, sare si piper, doua...
Miercuri, 25.08.2010, 17:09