Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Duminica, 04.07.2021, 12:46Pofta nu mai vine doar mâncând. Ci şi privind. E lucrul pe care bucătarii îl ştiu cel mai bine. Pentru ei, platingul perfect înseamnă clienţi mulţumiţi. Aşa că se transformă în adevăraţi artişti atunci când vine vorba despre aranjat...
Miercuri, 10.10.2018, 19:36Fie că vrei să-i impresionezi pe cei dragi, fie ai nevoie de trucuri ca să-ți convingi copilul să mănânce tot din farfurie, trebuie să arunci un ochi pe galeria foto de mai sus, care înfățișează idei amuzante și inedite prin care poți să creezi platingul perfect.
Joi, 27.09.2018, 16:31Trei chefi, trei câștigători și un show care de patru sezoane încoace ne ține cu sufletul la gură, atât la jurizările pe nevăzute, cât și mai departe, când se formează cele trei echipe. Vorbim, desigur, de cel...
Marti, 17.10.2017, 18:07După un prim service nereușit, care l-a adus pe chef Bontea în pragul disperării, cea de-a doua ediție ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vine cu probe noi pentru concurenți
Marti, 10.03.2015, 11:58Felul in care iti prezinti cel mai bun preparat este la fel de important ca modul in care il gatesti. O farfurie aratoasa te ispiteste mai mult decat aromele pe care le emana.
Joi, 25.09.2014, 14:53Platingul este primul care are impact asupra clientului, de aceea, chefii le-au solicitat concurenților idei cât mai originale
Miercuri, 08.01.2014, 13:44Cu cât competiţia „Top Chef” se apropie de final, cu atât concurenţii rămaşi în concurs se autodepăşesc şi gătesc preparate cu care să-i impresioneze pe membrii juriului pentru că probele devin din ce în ce mai grele. Astfel, în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii au fost provocaţi să pregătească un fel principal de mâncare neprocesat termin
Luni, 30.12.2013, 14:11