Antena Căutare

Concurenții ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” fac platinguri legați la ochi

După un prim service nereușit, care l-a adus pe chef Bontea în pragul disperării, cea de-a doua ediție ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vine cu probe noi pentru concurenți

Cel de-al doilea service va fi coordonat de chef Scărlătescu. Dacă prima seară în restaurant, când bucătarii au avut de pregătit pentru doamne un meniu sofisticat, s-a lăsat și cu glume, cel de-al doilea service se anuntă mult mai tensionat. Apar și primele conflicte între concurenții care încep, încet, încet, să se lupte pentru a-și păstra locul în bucătărie.

În prima ediție Rebeca a reușit să smulgă hohote de râs tuturor nu numai cu faptul că a stâlcit numele show-ului și denumiri în engleză ale anumitor preparate, dar și prin comentariile pe care le-a făcut la adresa chefilor și prin glumele cu care a încercat să detensioneze atmosfera în bucătrie. De la început, între ea și Maria s-a stabilit un raport conflictual, aceasta din urmă fiind decisă din start să arate cât de bună este în bucătărie. Cel de-al doilea service aduce ciocniri și în tabăra băieților. Tudor și Michael sunt cei care vor avea un schimb de replici tăios. Despre ce e vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, de la 20.30, la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Prima ediție a adus luni seară și prima eliminare din concurs: Liviu este cel care a predat tunica și a părărsit competiția, pierzând astfel șansa de a câștiga marele titlu și premiul de 50.000 de euro. Dacă echipa fetelor se salvează în întregime, se pare că la băieți lucrurile nu au stat atât de bine, iar chef Sorin Bontea a decis că Liviu trebuie să părăsească ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Prima eliminare din concurs! Uite cine părăsește ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”!... Chef Scărlătescu te învață cum să prepari un mic dejun RAPID și ușor de făcut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x