Vara este un prilej minunat de a vă petrece mai mult timp în natură, înconjurat de cei dragi. Fie că decideți să stați la soare pe șezlongul din grădină, fie că mergeți la o petrecere cu grătar la cineva acasă, în astfel de momente merită să vă delectați cu băuturi răcoritoare și savuroase.
Luni, 24.06.2024, 07:00Prosecco se produce de sute de ani și, la început, a fost considerat drept șampania săracului. Băutura provine din satul Prosecco, situat în apropierea orașului Trieste din nord-estul Italiei.
Marti, 21.07.2020, 11:55Marţi, cea mai mare organizaţie de lobby a fermierilor din Italia, Coldiretti, a spus că ”inamicul prosecco va coordona ieşirea Marii Britanii din UE”, notând că britanicii cumpără în prezent o treime din exporturile Italiei de vin acidulat.
Miercuri, 24.07.2019, 09:00UNESCO se află în Baku, Azerbaidjan, pentru a decide care destinații turistice trebuie adunate în portofoliul care include deja 1.092 de site-uri din 167 de țări.
Luni, 08.07.2019, 13:21O veritabilă cascadă de Prosecco s-a format după o explozie la o fabrică de vinuri din Italia. Peste 30.000 de litri de vin spumant s-au scurs la incidentul produs în oraşul Fontanelle din provincia Treviso.
Sambata, 29.09.2018, 08:50Este băutura îndrăgită de mulți petrecăreți, fără doar şi poate! Niciun eveniment nu este complet fără câteva pahare de... prosecco. Un experiment realizat de către un medic de la Universitatea din Surrrey, Marea Britanie, arată că această băutură nu doar că îşi face efectul mai repede, dar are și efecte ,,speciale”.
Marti, 27.03.2018, 15:11Suntem printre cei mai mari consumatori de vinuri din lume, însă ştim prea puţine despre ceea ce bem. O arată statisticile, dar ne confirmă şi specialiştii. Prosecco, spumantul italienilor, este tot mai cerut în barurile şi restaurantele de...
Sambata, 16.09.2017, 19:58Cu siguranţă ţi s-a întâmplat măcar o dată să încerci şi un joc de băut. Doar că uită de ping pong cu bere, acum a apărut altă senzaţie!
Joi, 27.07.2017, 12:53Clătitele pot deveni o mostră de rafinament, dacă li se adaugă - în compoziţie - un ingredient-minune. Şi se umblă puţin şi la umplutură, astfel încât să devină mai sofisticată.
Luni, 11.07.2016, 20:33