Chef Munti , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine morcov, ceapă, usturoi, vită, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rasol de vită cu legume".
Sambata, 23.11.2019, 11:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Miercuri, 13.11.2019, 13:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine rasol de porc, sfeclă roșie, hrean, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Rasol ”Pădurea Neagră”.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbiță delicioasă cu rasol de vită, păstârnac, morcovi, ceapă și multe alte ingrediente delicioase.
Rasolul de pui este un preparat uşor, potrivit şi pentru cei care duc un stil de viaţă sănătos. iar Vlădutz are reţeta ideală.
Luni, 16.06.2014, 08:54Vlăduţ găteşte: "Rasol de pui".
Vladut gateste: "Rasol de weekend".
Vladut gateste: "Rasol de pui garni".
e nevoie de un rasol mare de vita, care se asezoneaza cu sare si cu piper. Se pun doua tigai la incins, ambele cu ulei de masline. Intr-una se pun apoi ceapa tocata marunt si morcovi rondel, iar in cealalta se asaza bucata de rasol de vita asezonata,...
Marti, 16.11.2010, 15:00