Ciorba rădăuțeană se numără printre cele mai cunoscute rețete tradiționale românești. Aceasta se află pe locul 2 în topul ciorbelor cu pui. Iată care este secretul pentru un preparat gustos într-un timp foarte scurt, dar și la ce truc apelează femeia care a inventat ciorba rădăuțeană.
Miercuri, 11.10.2023, 11:10În ediția din 9 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mâncare de ciorbă de porc cu varză. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
Miercuri, 09.11.2022, 12:15Gustoasă și sățioasă această ciorbă de cartofi cu cârnați, altceva nici nu-ți mai dorești la masă!
Luni, 14.05.2018, 21:10Ingrediente 1200 g piept de pui 6 copănele de pui 1000 g ceapă albă 1500 g morcovi 12 bucăți baby morcovi 1500 g țelină 10 ouă 1000 g smântână, 32% 3 legături mărar 4 lămâi...
Luni, 18.09.2017, 19:27