Antena Căutare

Ciorbă de pui a la grec reinterpretată

Ingrediente

  • 1200 g piept de pui
  • 6 copănele de pui
  • 1000 g ceapă albă
  • 1500 g morcovi
  • 12 bucăți baby morcovi
  • 1500 g țelină
  • 10 ouă
  • 1000 g smântână, 32%
  • 3 legături mărar
  • 4 lămâi
  • 100 g sare
  • 50 g piper
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 caserolă microgreens

Mod de preparare

Se pun copănele de pui la fiert împreună cu o parte din legume( morcov, ceapă, ţelină).

Se lasă la fiert aproximativ 40 de minute apoi se strecoară supa.

Se bat gălbenuşurile împreună cu smântâna pentru a forma liezonul care se încorporează în supa de pui, împreună cu morcov ras şi mărar.

Se lasă la foc mic pentru a se găti ouăle, apoi se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper după gust.

Pieptul de pui se rulează într-o folie de plastic pentru a lua formă unui cilindru apoi se va pune în sous vide.

Între timp se fierb baby morcovii.

Se montează într-o farfurie de paste, mai întâi supa, urmată de pieptul de pui tăiat sub formă de cilindri cam de 3 cm, înconjurat de baby morcovii aşezaţi în jurul lui, apoi se decorează cu câteva frunze de mărar şi microgreens.

Seafood chowder... Ciorbă pentru mahmureală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x