Se știe deja că rețetele țigănești de mâncăruri sunt foarte gustoase, pentru că sunt preparate într-un stil tradițional, cu multe ingrediente ce-și completează gusturile armonios, așa cum au demonstrat doi rromi la „Chefi la cuțite”, preparând o rețetă de tocană țigănească cu amestec de carne.
Miercuri, 21.10.2020, 13:37Romburgerul nu este un burger cu rom în el. Nu, asa se numește primul hamburger după o reţetă ţigănească. Acesta a fost lansat de Autointitulatul rege Dorin Cioabă. EL: Vine la meniu cu cartofi prăjiţi şi băutură răcoritoare. La fel de...
Sambata, 04.11.2017, 08:54Cea mai gustoasă tocană de pasăre, este cea preparată la ceaun, gătită la foc de lemne uscate și cu ingredient natural din gospodăriile țărănești. Ingrediente 1 cocoș + 1 găină de curte 2 legături pătrunjel verde...
Luni, 23.10.2017, 19:13