O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...
Luni, 09.10.2017, 19:56Ingrediente -10 Saint Jacques (calibru 10\20 de preferinta proaspete) -100 g unt -120 g orez pentru risotto -1 ceapa -50 g de hribi uscati sau proaspeti (dar nu congelati) -50 g parmesan ras -1 praz tanar -smantana pentru gatit Mod de...
Marti, 10.03.2015, 12:43Ingrediente 6 scoici St. Jaques mari 2 linguri ulei de măsline Pentru piureul de dovleac 50 g unt dovleac de plăcintă, curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat în cuburi 75 ml supă de pui 1 linguriţă de parmezan ras Pentru salata...
Luni, 27.10.2014, 15:10Atmosfera cosmopolitana, confortul modern, plajele insorite cu nisip fin, precum şi clima blanda mediteraneana, ofera orasului Nisa statutul binemeritat de bijuterie a rivierei franceze.
Luni, 19.08.2013, 00:27