Antena Căutare

Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă.

Ingrediente

  • 8 buc Saint Jacques
  • 1 conopidă
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 400 ml vin
  • sare
  • piper
  • 800 g șuncă afumată
  • 800 g șuncă neafumată
  • 200 ml ulei de măsline
  • frunze de busuioc
  • 1 l stock de pui

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

Bucățile de Saint Jacques se țin 20 de minute în apă rece cu sare, apoi se scurg și se trag la tigaie în untură încinsă, topită din șunca neafumată, până se rumenesc pe ambele părți, după care se continua prepararea lor la cuptor, pentru aproximativ 3 minute învelite în pastă de busuioc cu șuncă afumată.

Între timp, se toacă mărunt ceapa alba și se trage la tigaie împreună cu conopida tăiată și cartofii feliați, apoi totul se stinge cu vin.

Se adaugă stockul de pui și se fierb bine ingredientele, apoi se scurg și se trec prin blender adăugând și puțin lapte fiert și 100 g unt.

Se așază ingredientele pe farfurii și se decorează cu microplante.

Cheesecake strawberry jelly, un desert gustos și aspectuos... Sângerete pe pat de mere...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x