În ediția din 11 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o combinație interesantă de aripioare glazurate, așezate pe un pat de pere cu un sos delicios de brânză și iaurt.
Luni, 11.10.2021, 13:24În ediția din 11 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduș ne propune o combinație interesantă pe un pat de pere, pe care au fost așezate niște aripioare de pui condimentate și prăjite într-o baie de ulei. Apoi au fost trecute...
Luni, 11.10.2021, 08:52Competiţia se încinge luni şi marţi,de la ora 20:00 la Chefi la cuțite, căci ultima etapă de jurizări pe nevăzute va continua cu Bootcamp-ul, unde cei calificaţi se vor duela “la cuţite” pentru a ajunge într-una dintre cele trei echipe ale chefilor. În cele două ediţii ce urmează, telespectatorii Antena 1 vor afla care sunt bucătarii ce reuşesc să impresioneze juraţii pe ultima sută de metri, dar şi care sunt testele culinare la care vor fi supuşi cei care au primit votul lor de încredere
Vineri, 01.11.2019, 11:53Lupta pentru ultima amuletă din sezonul șapte este aprigă, întrucât încep să apară surprizele. Și în farfurii. Și în platou.
Marti, 29.10.2019, 09:09CSe spune că o friptură delicioasă este întotdeauna însoțită de un sos echilibrat, ce întregește aroma cărnii făcută la grătar. De data aceasta îți arătăm cum poți pregăti un grătar delicios de porc, cu sos de barbeque!
Joi, 09.05.2019, 16:03Dacă vrei să savurezi o rețetă cu adevărat gustoasă de friptură de pui, atunci cu siguranță trebuie să încerci varianta cu sos delicios de barbeque, făcut cu nectarine!
Joi, 06.12.2018, 15:57Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de ciocănele de pui dar nu ai în minte nicio rețetă simplă și rapidă, atunci noi avem soluția! Cum faci cel mai gustoase pulpe de pui?
Marti, 23.01.2018, 12:40