Friptură delicioasă de pui cu sos barbeque din nectarine! Mănânci și plângi!

Dacă vrei să savurezi o rețetă cu adevărat gustoasă de friptură de pui, atunci cu siguranță trebuie să încerci varianta cu sos delicios de barbeque, făcut cu nectarine!

Dacă vrei să savurezi o rețetă cu adevărat gustoasă de friptură de pui, atunci cu siguranță trebuie să încerci varianta cu sos delicios de barbeque, făcut cu nectarine!

Chiar dacă sună complicat, această rețetă se face totuși imediat, cu doar câteva ingrediente. În plus, carnea fadă de pui capătă o aromă aparte, de care te vei îndrăgosti imediat.

Pentru a pregăti rețeta de friptură de pui cu sos barbeque de nectarine vei avea nevoie de câteva ingrediente:


  • Ardei iute
  • Ceapă
  • Usturoi
  • Nectarine
  • Sare și piper
  • Puțin ulei
  • Pui (piept, pulpe, aripi)

​​Cum pregătim rețeta de friptură de pui cu sos barbeque de nectarine?

Începem prin a alege ce carne dorim să folosim (ciocănele, pulpe sau piept de pui) și punem o tigaie la încins. Noi am ales să folosim una Regis Stone Griddle Pan, ce ne permite să rumenim carnea frumos, folosind doar câteva linguri de ulei, mai mult pentru gust. Nu uităm să punem sare și piper.

Cât timp carnea se rumenește putem să pregătim sosul. Într-o oală mică punem puțin ulei, ceapa tocată, ardeiul iute mărunțit, câțiva căței de usturoi pisați, sare și piper și amestecăm până ce ceapa devine moale. Lăsăm să fiarbă puțin, apoi adăugăm felii de nectarine și lăsăm la gătit până ce fructele devin coapte și moi.

Folosim apoi blenderul ca să obținem un sos uniform și apoi lăsăm să se răcească. Între timp carnea noastră s-a rumenit frumos și e gata de-a fi servită cu sosul barbeque obținut de noi!

Cu tigaia Regis Stone Griddle Pan carnea noastră de pui a căpătat o aromă aparte, ca de grătar autentic. În plus, un mare avantaj a fost faptul că nu a fost nevoie să folosim mult ulei, ceea ce ne-a ajutat să pregătim o mâncare gustoasă, dar și sănătoasă!

Totul s-a datorat stratului special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. Baza din oțel inoxidabil a tigăilor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii și mâncarea se face astfel imediat, fără să îți fie teamă că ingredientele se vor lipi, că se vor arde sau că va fi nevoie să amesteci întruna.

Ultimele știri