Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de ciocănele de pui dar nu ai în minte nicio rețetă simplă și rapidă, atunci noi avem soluția! Cum faci cel mai gustoase pulpe de pui?
Nu ai nevoie de multe ingrediente, dar cu siguranță efectul este unul spectaculos. Ca să pregătești cea mai bună rețetă de pulpe sau de ciocănele de pui trebuie să ai prin casă doar câteva dintre ele.
Citește și: Curry de pui cu legume trase la tigaie
Ingrediente pentru rețeta de pulpe sau ciocănele la cuptor, cu sos barbeque:
- pulpe sau ciocănele de pui
- ulei
- sos barbeue
- miere sau sos de soia dulce
- jumătate de pahar de bere
- praf de usturoi sau usturoi pisat
- susan
- condimente, după gust
- SFAT: în marile hypermarket-uri există marinată gata preparată, așa că o puteți folosi pe aceea. Veți mai avea nevoie doar de carne și de ulei, iar minunea e gata!
Mod de preparare pentru rețeta de pulpe sau ciocănele la cuptor, cu sos barbeque
Cum se pregătem pulpele sau ciocănelele de pui? Carnea o amestecăm bine de tot cu sosuri, bere, usturoi, sare, piper și condimente după gust. Lăsăm totul la marinat măcar o oră, în frigider. Apoi pregătim o tavă de cuptor cu hârtie de copt, în care punem ulei până acoperim suprafața întreagă.
Citește și: Papricaș de pui cu ciuperci și mămăligă
Punem ciocănelele sau pulpele de pui în tavă, presărăm semințe de susan și băgăm totul la cuptor. Întoarcem pulpele sau ciocănelele de pui ca să le rumenim uniform. Când s-a închis la culoare le scoatem și le savurăm cu sos de usturoi, sos de barbeue și cartofi la cuptor!
Poftă bună!
Orez cu lapte cremos și aromat. Desertul care te care te va face să te simți din nou un copil răsfățat!... "Ouă fitness", o rețetă perfectă pentru cei care vor să se apuce de slăbit! Sigur n-ai mâncat vreodată un asem...