Antena Căutare

Articole despre varza kale

Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie. Un preparat gustos și spectaculos demn de orice concurs culinar

Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie. Un preparat gustos și spectaculos demn de orice concurs culinar

Preparat cum trebuie, pieptul de rață este o adevărată delicatesă culinară, iar asezonat cu o garnitură potrivită, deliciu va fi maxim, așa cum a fost și Rețeta Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie, prezentată în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”.

Marti, 08.09.2020, 11:42
Ruladă de burbot cu varză Kale

Ruladă de burbot cu varză Kale

Ingrediente:   600 gr de Burbot      1 varză Kale sau chinezească      50 gr de usturoi verde      50 gr migdale     1 praz     500 gr de cartofi...

Joi, 13.10.2016, 17:34
x