Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Oase și CRBL, câștigătorii Asia Express: ”Am avut emoții. Tot credeam că apar CoBo de undeva”

 
+16 click pentru
galerie

Asia Express. Asia Express sezon 2, câștigători, finaliști Asia Express 2019, ultimele noutăți și tot ce trebui să știi despre show-ul Antena 1. Află prin ce provocări au trecut concurenții Asia Express, pas cu pas.

Sezonul 2 Asia Express a început pe 10 februarie, cu noi aventuri în care au pornit nouă cupluri de vedete. Sri Lanka și India le-au devenit "casă" concurenților care au trăit poate cele mai inedite experiențe de până acum.

Alături de concurenți și de Gina Pistol se află, în Asia Express sezon 2, în calitate de povestitori, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express

CRBL și Oase au câștigat Asia Express, sezonul 2, doi prieteni buni, băieți cu simț al umorului, puși mereu pe glume, dar serioși atunci când vine vorba de provocări.

”Am avut mari emoții toată finala. Mereu mă așteptam să apară CoBo de undeva”, au glumit CRBL și Oase. 

”Ne-am motivat de la etapă la etapă: se poate, se poate, se poate", a declarat CRBL.

Citește și: Primele declarații ale lui CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul 2: "Miza era să trecem de prima ediție"

Cocuța și Bogdan Boantă nu au ajuns în finala Asia Express

La un pas de marea finală Asia Express, Cocuța și Bogdan Boantă au fost nevoiți să iasă din competiție. La ultima probă au ajuns ultimii la Gina Pistol, drept pentru care le-a adus eliminarea din concurs, motiv pentru care au curs lacrimi multe înainte de finala sezonului 2 Asia Express. 

"Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!", a fost concluzia celor doi, care au avut multe de împărțit chiar pe ultima sută de metri.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro. Așadar, echipele formate din CRBL și Oase și Ruby și Robert luptă în finala Asia Express pentru marele trofeu și pentru premiul de 30.000 de euro.

Șerban Copoț și George Vintilă au părăsit Asia Express înainte de finală

CRBL şi Oase, Ruby şi Robert şi Cocuţa şi Bogdan sunt finaliştii sezonului doi Asia Express – Drumul Elefantului, în timp ce Şerban Copoţ şi George Vintilă au terminat proba pe ultimul loc şi au fost eliminaţi din competiţia de la Antena 1.

„Eu am venit aici din două motive: am văzut primul sezon şi am vrut să trăiesc această experienţă extraordinară şi mă bucură foarte mult faptul că această experienţă mă va ajuta să închei într-un mod admirabil cartea pe care am scris-o, Manualul exploratorului. Accidentarea lui Cosmin Seleşi a fost un moment de cumpănă pentru mine, a fost nedrept pentru toată lumea, dar am reuşit să mă regrupez având alături de mine un partener foarte echilibrat şi foarte bun, George Vintilă, alături de care am făcut lucruri tari. Pot spune că Asia Express este o experienţă frumoasă, epuizantă, brutală pe alocuri, te stoarce de emoţii, te pune în nişte ipostaze în care viaţa normală de acasă nu te pune. Asia Express e mult mai mult decât ce se vede la televizor“, a declarat Şerban Copoţ.

„Va rămâne o experienţă unică, un joc care s-a dovedit a fi foarte greu pe alocuri, însă o super experienţă. Sunt foarte liniştit şi mulţumit, mai ales că plec cu prieteni, ceea ce e cel mai important“, a adăugat George Vintilă. 

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, eliminați de elefantul roșu

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiție, în episodul 24, după ce, pentru ei, elefantul a fost roșu, pentru a doua oară. Dacă data trecută, destinul a făcut ca Morodan și Teleșpan să se întoarcă în competiție, de data aceasta, cei doi au fost siguri că vor părăsi definitiv show-ul Asia Express. 

„Nu ne pare extrem de rău că am ieșit, pentru că ne este dor de casă, pe mine mă așteaptă o groază de angajamente, pentru că suntem obosiți. Am părul nespălat de șapte zile”, a spus Ana Morodan după ce echipa a fost eliminată din Asia Express.

Și Teleșpan a fost în asentimentul colegei și prietenei sale, oboseala și stresul spunându-și din plin cuvântul și în cazul lui.

„Am foarte multă nevoie de liniște. Îmi doresc să nu mai aud claxoane, îmi doresc să nu mai aud nimic. Îmi doresc foarte mult să aud sunetul timpanului meu care nu trebuie să facă față niciunui zgomot. Dacă ar veni domnul nostru Iisus Hristos și m-ar lua acum, nu mi-ar părea rău”, a declarat Teleșpan la Asia Express,  în cadrul unei probe în care trebuia să refacă o bijuterie tradițioanlă, lucru extrem de complicat.

Citește aici despre provocările extreme Asia Express, sezonul 2,  episodul 24

Jojo și Paul Ipate, nevoiți să renunțe la Asia Express din cauza problemelor de sănătate

Pentru Paul Ipate și Jojo, călătoria Asia Express s-a încheiat. Problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au agravat, riscurile fiind foarte mari. 

”Eu am o operație la spate de acum șase ani, dar care a fost ținută sub control. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Inițial nu am crezut că e atât de grav. Am făcut un RMN și mi-a spus că dacă mai car rucasul ajung în câteva zile la operație. Și dacă mai merg fără să car, doar amân, tot la operație ajung. Îmi este imposibil să mai continui”, a dezvăluit Paul.

Despărțirea de Asia Express nu a fost deloc ușoară pentru cei doi, mai ales că și-au dorit extraordinar de mult participarea în cadrul show-ului.

”Ne-am dorit foarte mult participarea la emisiune. Am privit-o ca pe o aventură și ca pe o călătorie spirituală, ca o ocazie care să ne schimbe perspectiva asupra vieții. Și chiar așa a fost, ne-a schimbat, chiar dacă nu mai ajungem în Mumbai”, a declarat Jojo la Asia Express. 

Dar pentru că cel mai dur reality-show surprinde la fiecare pas, Ana Morodan și Teleșpan, eliminați săptămâna trecută, s-au reîntors în competiție, în locul echipei Jojo-Paul Ipate: „Îmi doream să ajung acasă, dar, pe de altă parte în momentul în care mă pui în fața unei încercări nu voi spune niciodată nu. Eu cred în semne, poate că drumul nostru trebuie să continue așa. Tot ce pot să spun este că de acum noi vom lupta”.

Anca Sigartău și Teodor au fost eliminați

Elefantul din cutie a decis din nou soarta echipei aflate în pericol de eliminare la Asia Express. A fost roșu pentru echipa formată din Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, ceea ce înseamnă că au fost eliminați din concurs. 

Anca Sigartău și Teodor au fost eliminați de la Asia Express după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, la care au luat parte alături de Jojo și Paul, dar și de noua echipă formată din Șerban Copoț și noul său coechipier, George Vintilă, care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși, în cadrul competiției Asia Express.

”A fost cu bune și cu rele, o experiență extraordinară, indiferent de greutăți. Toți avem momentele în care suntem obosiți și e o competiție grea. Dar amândoi știam că puteam merge mai departe. Nu suntem o echipă de doi lei”, a declarat Anca Sigartău.

”Toată starea ei de agitație și surescitare era pe fondul emoțiilor și al părerii de rău”, au declarat Cocuța și Bogdan Boantă.

George Vintilă, noul concurent Asia Express

George Vintilă a fost concurentul surpriză din Asia Express. După ce Cosmin Seleși s-a accidentat și n-a mai putut continua în concurs, Șerban Copoț era nevoit să renunțe. Surpriză, însă! Acesta primit o a doua șansă, alături de un nou coechipier, George Vintilă, astfel că Șerban și George Vintilă formează cea mai nouă echipă din Asia Express. 

După primele probe la Asia Express, George Vintilă a declarat că este foarte, foarte greu.

”A fost greu, incredibil de greu. Dar mi-a plăcut. mult” - a declarat George Vintilă care a reușit adevărate performanțe încă din prima zi. 

Șerban Copoț și Cosmin Seleși, nevoiți să renunțe: ”Sunt complet răvășit”

Drumul în India a pornit cu o mare dezamăgire pentru Șerban Copoț, care, din cauza stării de sănătate a colegului său, Cosmin Seleși, a fost nevoit să iasă din competiție.

Sunt total răvășit, nu știu ce se întâmplă cu mine. Îmi este foarte dor de copii, de soție, de familie, de prieteni, dar parcă aș mai sta puțin să mai joc. Deși uneori regreți că nu ești acasă, competiția Asia Express te ține aici și îți dorești să continui. Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa.”, a spus Șerban.

Ana Morodan și Teleșpan au fost cei care au câștigat prima etapă din India, suma de 100 de Euro și cazare la hotel: ”Slavă cerului, aveam nevoie de asta!”, a spus Ana, care se resimte din cauza unei probleme de sănătate.

Margherita și Iuliana Luciu, nevoite să părăsească Asia Express definitiv

Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show:

”Îmi pare foarte rău pentru Marga. Tot ce pot să spun este că mă bucur pentru această experiență, a fost una intensă, frumoasă., a spus Iuliana înainte să părăsească competiția. ”O să ne lipsească energia lor pozitivă, ele erau vesele tot timpul.”, a adăugat Cosmin Seleși.

Așa cum era normal, și Iuliana Luciu, colega de echipă a Margheritei, a fost obligată să părăsească aventura Asia Express. Deși regretul a fost unul doarte mare, Iuliana a recunoscut că a fost foarte greu și înțelege prin ce a trecut Margherita. ”Este un show foarte greu, nu oricine poate rezista. Margherita chiar a fost foarte bolnavă”

Răsturnare de situație- Bianca Drăgușanu și sora sa, trimise acasă

O nouă ediție Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1 a adus o veste complet neașteptată concurenților rămași în competiție. Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana, au fost trimise acasă de Gina Pistol, care a decis să ofere o nouă șansă echipei eliminate, formată din Iuliana și Margherita. Asta după nenumărate dăți în care cele două surori și-au exprimat dorința de a pleca.

”În fiecare zi, mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic sunt la extrem de epuizată. Sunt sigură că nu mai pot face față și din momentul ăsta consider că îmi risc sănătatea. Astea nu sunt condiții umane. Nu mai vreau să demonstrez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă. (...) Eu nu mai aveam putere să fiu drăguță”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vestea a fost una complet neașteptată pentru ceilalți concurenți aflați în competiție: ”Probabil știa la ce se bagă, dar nu se aștepta să fie atât de dură competiția”- a fost de părere Ruby. 

Margherita și Iuliana s-au bucurat însă foarte mult de revenirea în concurs: ”S-au ținut două zile de capul meu. Mi-s dragi, dar două zile e prea mult”- a spus, glumind, Gina Pistol în momentul în care a anunțat decizia surprinzătoare. Prima eliminare Asia Express sezon 2

Prima eliminare Asia Express a avut loc, marți, în cea de-a treia ediție a reality-show-ului. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au primele concurente care au părăsit Asia Express. 

Margherita și IulianaLuciu, ultimele ajunse în cursa pentru Ultima Șansă, au sperat ca elefantul din cutia securizată să fie verde, însă prima etapă din Sri Lanka a fost una eliminatorie.

Prima eliminare Asia Express a fost una în aplauzele tuturor: „Drumul nostru a fost unul foarte frumos până acum și ne bucurăm că am participat. A fost o experiență minunată, am văzut o țară colorată plină de oameni uimitori.”, a declarat Margherita după eliminare. 

Pe de altă parte, CRBL a fost cel care și-a exprimat regretul după eliminarea primei echipe Asia Express. 

„Ne pare foarte rău pentru ele. M-am ofticat. A fost primul moment trist.”, a adăugat CRBL.

Program Asia Express Antena 1

Cel mai asteptat show al primãverii, Asia Express România, are ca program de difuzare zilele de duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Telespectatorii vor vedea în fiecare seară cum vedetele au transformat lupta pentru premiul de 30.000 de Euro într-o aventură de neuitat. 

Regulament:  fiecare eliminare Asia Express, în urma unor misiuni

În Asia Express - Drumul Elefantului, structura show-ului are și ea unele modificări. Fiecare etapă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la „Cursa pentru ultima șansă”.

Fiecare eliminare Asia Express se va face în urma unor misiuni, foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate de ceilalți concurenți.

Vedetele trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în "portofoliu" o asemenea performanță la nivel personal.

Ca și în sezonul trecut, va rămâne Proba Amuletei, cea care le dă ocazia concurenților să câștige o sumă de bani, dar și anumite avantaje față de ceilalți. 

Concurenții Asia Express - sezon 2

9 cupluri de vedete au plecat în aventura vieții lor în Sri Lanka și India, în sezonul 2 Asia Express România.  Iată care sunt cele 9 echipe de concurenți Asia Express 2019:

  • Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana
  •  Ruby și iubitul ei, Adrian,
  • Jojo și Paul Ipate,
  • CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun,
  • Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani,
  • Șerban Copoț și Cosmin Seleși,
  • Ana Morodan și Adrian Teleșpan,
  • Cocuța și Bogdan Boantă,
  • Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab

Acestea sunt cele 9 cupluri de concurenți care au acceptat provocarea  de a merge pe Drumul Elefantului  și au intrat în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători Asia Express 2019, sezonul doi al celui mai tare show de aventură din România.

Asia Express online, sezonul 2

Începând cu data de 10 februarie, fanii reality-show-ului pot viziona toate episoadele Asia Express online, pe Antenaplay.ro.

Momentele memorabile pot fi urmărite pe Asia Express YouTube Channel . Cele mai noi informații se găsesc pe a1.ro, pe pagina de Facebook - Asia Express România, iar pe Instagram Asia Express România se pot vedea imagini ce taie respirația. 

Condițiile grele din cel mai dur reality-show au fost dietă- minune pentru vedete

Drumul Elefantului a fost o cursă infernală pentru cele 9 perechi de vedete care au intrat în competiție. Drumul prin Sri Lanka și India i-a epuizat nu doar psihic, ci și fizic, motiv pentru care mulți dintre ei s-au întors cu multe kilograme în minus. CRBL poate fi declarat campionul absolut, acesta pierzând 10 kilograme în timpul competiției.

Extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin. Scriitorul Adrian Teleșpan, cel care i-a fost coleg de echipă, a resimțit și el presiunea concursului, care l-a „costat” 6.5 kilograme.

Ruby și iubitul ei Robert au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit 5, respectiv 7 kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară, care a accelerat pierderea kilogramelor.

Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia, iar asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe și asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară.

Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar  Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme.

Asia Express - sezonul 2-  cifre impresionante

2 luni de zile, 9 perechi de vedete au străbătut peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de euro.

Echipa care lucrează pentru acest proiect, coordonată de Mona Segall, producător general şi Robert Lionte, producător executiv, este formată din peste 200 de oameni, de diverse naţionalităţi: români, spanioli, indieni, argentinieni, thailandezi, francezi, etc. 

Pentru că totul este într-o permanentă mişcare şi echipa de producţie  este mereu pe urmele concurenţilor, pe durata filmărilor au fost rezervate camere la peste 30 de hoteluri. Echipamentul tehnic folosit pentru realizarea celui mai dur reality show difuzat în România cântăreşte peste 2 tone şi a fost închiriat un avion special pentru transportarea lui.

Cele 9 perechi de vedete au fost filmate non-stop, la final materialul brut ajungând la peste 120 de terabiţi, adică în jur de 3500 de ore de filmare.  Cursa din Asia Express a fost extrem de solicitantă pentru starurile participante. Condiţiile grele, misiunile, mâncarea extrem de condimentată, toate au dus la pierderi consistente în greutate: peste 50 de kilograme, dintre care 10 au fost pierdute numai de CRBL.

Gina Pistol, dezvăluiri din culisele Asia Express

Gina Pistol, prezentatoarea  Asia Express- Drumul Elefantului a dezvăluit detalii din culisele emisiunii: 

  • „Anul acesta sunt nouă perechi de concurenți care se vor lupta pentru a rămâne în concurs. Dacă vor fi nominalizați pentru eliminare, trebuie să lupte pentru o a doua șansă. Nu vreți să știți cum este ziua aceea pentru ei...De obicei, intră câte trei echipe. Oamenii se transformă când le este greu și încep să spună că nu mai pot rezista, că vor acasă. Dar, când intră în lupta pentru a doua șansă, parcă înnebunesc! Se vede că vor să rămână”, a povestit Gina Pistol.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pact înainte de show

Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu sunt povestitori în emisiunea „Asia Express” sezon doi. După ce au experimentat ce înseamnă să fii concurent, cei doi le vor prezenta telespectatorilor locurile în care s-au desfășurat filmările, cu specificul și ineditul lor, le vor detalia misiunile pe care trebuie să le facă concurenții și de multe ori vor încerca și ei să ducă la bun sfârșit unele probe, desigur că de data asta fără presiunea concursului.

Cei doi au făcut un pact la începutul acestei călătorii. Liviu renunță la fumat, iar Andrei nu mai bea băuturi carbogazoase. Dacă unul dintre ei încalcă această regulă, trebuie să îi plătească celuilat o sumă de bani. Ce se va întâmpla cu pactul lor, rămâne de văzut. 

Al doilea sezon Asia Express  aduce o diversitate incredibilă de probe și misiuni, Sri Lanka şi India fiind două destinaţii spectaculoase, cu multe obiceiuri şi tradiţii care par foarte ciudate pentru orice european care intră în contact cu ele. Vedetele din Asia Express au trecut prin lucruri greu de imaginat şi întreaga lor aventură se va transforma într-o aventură şi pentru telespectatori. 

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe