Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 21. Cu ce echipă din sezonul 4 se aseamănă Cocuța și Bogdan Boantă, concurenții sezonului 2 Asia Express

Cocuța și Bogdan Boantă, concurenții sezonului 2 din Asia Express, au fost invitații speciali în episodul 21 din "Asia mai târziu". Cei doi au venit să vorbească despre echipele din sezonul 4 cu care se aseamănă, dar și despre certurile pe care le-au avut în competiția de pe Drumul Elefantului.

cocuța-bogdan-boantă-cuza-emi-asia-mai-târziu Galerie
Cocuța și Bogdan Boantă, concurenții sezonului 2 din Asia Express, au fost invitații speciali în episodul 21 din "Asia mai târziu". | Antena 1

Cocuța și Bogdan Boantă au pășit în platoul emisiunii "Asia mai târziu" cu multă voie bună și puși pe glume. Concurenții sezonului 2 din Asia Express au vorbit fără perdea despre momentele de cumpănă prin care au trecut pe Drumul Elefantului, dar și despre echipele din sezonul 4 al reality show-ului.

Cuza și Emi au pus cele mai neașteptate întrebări și au obținut răspunsuri surprinzătoare, iar invitații speciali și-au amintit cu drag de fiecare clipă pe care au petrecut-o în aventura vieții lor. Totodată, cei doi au dezvălui faptul că și-ar mai dori să plece în Asia Express pentru a mai avea parte de încă o experiență la fel de frumoasă.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei

Cocuța și Bogdan Boantă au fost provocați să dea de roată pentru a răspunde la câteva întrebări. De asemenea, concurenții sezonului 2 s-au bucurat și de un joc dificil, care le-a pus sinceritatea la încercare.

Cu ce echipă din sezonul 4 se aseamănă Cocuța și Bogdan Boantă

Prima întrebare la care a fost nevoită să răspundă Cocuța a fost cea legată de echipa din sezonul 4 cu care se asemănă cel mai mult. Aceasta a oferit și un răspuns direct, fără alte ezitări: "Mihai Petre și Elwira, dar eu sunt Mihai Petre."

Întrebarea le-a amintit celor doi de un eveniment amuzant de care au avut parte pe Drumul Elefantului. Cei doi au vorbit cât de greu a fost la autostop, dar și despre cum a încercat să "mituiască" șoferii cu bijuteri.

Mai mult decât atât, concurenții sezonului 2 din Asia Express au vorbit și despre lucrurile pe care le-ar schimba la echipa lor, dacă ar mai participa încă o dată. Aceștia au fost provocați de gazdele emisiunii să joace și un joc, unde au vorbit despre echipa favorită din sezonul 4 al reality show-ului, dar și despre cea mai antipatică echipă a lor.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 19. Francesco Paglieri, despre motivele pentru care s-a certat aprins cu mama lui în timpul unei curse

"Mie îmi place foarte mult Patrizia, recunosc, mi se pare foarte funny. (...) Degeaba bagi bățul prin gard, nu am o echipă antipatică.(...) Connect-R și Shift, n-am rezonat cu ei, dar nu o să intru în alte detalii.", a dezvăluit Bogdan Boantă.

"Nu pot să o consider antipatică, dar mi s-a părut o energie foarte ciudată la Alexandra Ungureanu și mama ei. Mi s-a părut că ele nu s-au simțit deloc bine ele cu ele, iar energia asta cred că a străbătut sticla.", a spus și Cocuța despre antipatiile sale.

"Da, păreau nefericite.", a completat-o colegul ei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x