Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 33. Eliza Natanticu și reporterul Irina Rogojinaru, despre momentul în care concurenții au fost separați

În episodul 33 din Asia mai târziu, Eliza Natanticu și Irina Rogojinaru, reporterul băieților de la Noaptea Târziu, au povestit despre relația de prietenie pe care au legat-o în Asia Express, dar și despre momentul în care echipele au fost separate și au plecat despărțiți în cursă.

eliza-natanticu-irina-rogojinaru-emi-asia-mai-târziu Galerie
În episodul 33 din Asia mai târziu, Eliza Natanticu și Irina Rogojinaru, reporterul băieților de la Noaptea Târziu, au povestit despre relația de prietenie pe care au „legat-o” în Asia Express | Antena 1

Cea mai nouă ediție din Asia mai târziu l-a pus pe Emi într-o situație neașteptată. Concurentul de la Asia Express a prezentat emisiunea singur și a avut două invitate speciale foarte vorbărețe. Eliza Natanticu și Irina Rogojinaru, reporterul băieților de la Noaptea Târziu, au trecut pragul show-ului găzduit de cei doi simpatici de pe Drumul Împăraților.

Irina Rogojinaru a fost reporterul soților Natanticu timp de cinci etape în sezonul 4 din Asia Express, iar mai apoi s-a ocupat de echipa formată din Cuza și Emi. Aceasta a legat o relație de prietenie extrem de specială cu Eliza în tot timpul petrecut în Turcia.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 32. Cuza și Emi, în rolul de invitați. Ce ar schimba cei doi concurenți la dinamica echipei lor

„Cât am tras noi în urma acestei despărțiri. Irina a fost reporterul echipei noastre, după ce a fost reporterul echipe Natanticilor”, a spus Emi.

Eliza Natanticu a vorbit cu multă emoție despre cât de mult a ajutat-o Irina pe parcursul cursei:„Eram super panicată și ea mă liniștea. Eu m-am atașat foarte tare de ea, iar în stage-ul cinci când s-au schimbat echipele, am suferit ca o fetiță de liceu care a fost părăsită de prima ei dragoste”

Ce spune Eliza despre momentul în care a fost separată de Cosmin Natanticu la Asia Express

În etapa opt a competiției de pe Drumul Împăraților, Irina Fodor a schimbat regulile și a decis să separe echipele. Momentul a fost o adevărată provocare și le-a testat limitele concurenților din Iordania.

Eliza Natanticu a dezvăluit în episodul 33 din Asia mai târziu că i-a fost extrem de greu fără soțul ei și că a stat cu gândul tot timpul la el.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express

„A fost oribil fără Cosmin. Mi-am dat seama că el este sursa puterii mele și că fără el parcă nu aveam mâini, picioare, încredere. Nu știu ce s-a întâmplat, dar după mi-am dat seama că se îngroașă gluma...”, a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu.

„Eu știam că o să vă separe, dar nu știam cine pleacă cu mine mai departe”, a adăugat și Irina Rogojinaru.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x