Antena Căutare

Asia Express, 10 noiembrie 2021. Echipele au avut parte de o schimbare radicală în cursă. Ce i-a anunțat Irina Fodor

Ediția 33 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o mulțime de surprize pentru cele cinci echipe rămase în competiție. Irina Fodor a schimbat din nou regulile de pe Drumul Împăraților, iar concurenții au avut parte de o veste neașteptată.

irina-fodor-rochie-roșie Galerie
Ediția 33 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o mulțime de surprize pentru cele cinci echipe rămase în competiție. Irina Fodor a schimbat din nou regulile de pe Drumul Împăraților, iar concurenții au avut parte de o veste neașteptată. | Antena 1

Cea de-a opta etapă din Asia Express a început cu o mulțime de provocări și probe solicitante pentru cuplurile de vedete. Temperaturile ridicate, autostopul fără bani, accidentările și situațiile imprevizibile au definit primele zile din Iordania.

Concurenții au schimbat țara și regulile jocului, iar cursa pentru Imunitate a devenit doar o amintire. La scurt timp după ce au aflat că nu se vor mai întrece pentru a câștiga cel mai râvnit premiu al etapei, echipele au avut parte de o altă veste surprinzătoare.

Irina Fodor a anunțat o schimbare radicală la nivelul echipelor de pe Drumul Împăraților

Irina Fodor a anunțat că perechile se vor despărți, iar vedetele vor lupta separat în cursă. În vreme ce cinci concurenți vor rămâne alături de prezentatoarea TV să îndeplinească anumite provocări, ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat, își vor găsi cazare, vor face singuri autostopul și misiunile.

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Ce veste surprinzătoare au primit concurenții de la Irina Fodor, chiar la miezul nopții

„Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, a spus Elwira Petre.

Lacrimile nu au întârziat să curgă la începutul ediției 33 din sezonul 4 Asia Express. Echipele au avut parte de o schimbare majoră în cursă, care au luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales pe Elwira Petre.

„Am plecat foarte îngrijorat din cauza reacției Elwirei. Pentru mine e foarte importantă starea ei”, a dezvăluit Mihai Petre.

„Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi, m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, a fost replica lui Emi.

Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira, Cuza & Emi, Adriana Trandafir & Maria Speranța, Cosmin & Eliza Natanticu vor intra într-o cursă mai puțin obișnuită, care îi va despărți și le va testa încrederea, coordonarea, rapiditatea și ambiția.

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Cuza a fost la un pas să își rupă piciorul. Ce s-a întâmplat: „Simțeam că nu mai pot de durere”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat jocul de amuletă. Diseară, echipele se despart la Asia Express - Drumul Împărațilo... Asia Express, 10 noiembrie 2021. Mihai Petre a aflat cum este viața cu două soții. Ce a spus un șofer despre căsnciile s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x