Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 34. Adriana Trandafir și Maria Speranța, despre eliminarea din Asia Express: „Nu vreau să-mi amintesc”

Adriana Trandafir și Maria Speranța, ultima echipă eliminată din Asia Express, au fost invitatele speciale din episodul 34 Asia mai târziu. Cele două au vorbit cu emoție despre plecarea de pe Drumul Împăraților și despre ultima cursă.

adriana-trandafir-maria-speranța-cuza-emi-în-platou-asia-mai-târziu Galerie
Adriana Trandafir și Maria Speranța, ultima echipă eliminată din Asia Express, au fost invitatele speciale din episodul 34 Asia mai târziu. | Antena 1

Cuza și Emi au discutat în episodul 34 din Asia mai târziu cu Adriana Trandafir și Maria Speranța, concurentele care au părăsit competiția în Iordania. Actrița și fiica sa au venit în platoul show-ului online să povestească despre aventura vieții lor, dar și despre momentul în care au văzut că nestematul este roșu.

Glumele și replicile savuroase au amuzat publicul, iar concurentele au impresionat cu apriția lor spectaculoasă. Cei patru au vorbit despre cele mai dificile momente din Asia Express, iar Emi nu s-a putut abține și le-a adresat o întrebare legată de plecarea din competiție.

Ce spun Adriana Trandafir și Maria Speranța despre eliminarea de pe Drumul Împăraților

Adriana Trandafir și fiica sa au surprins telespectatorii cu ambiția și curajul de care au dat dovadă în cele nouă etape din Asia Express. Concurentele nu se așteptau să ajungă atât de departe, iar acest lucru a fost o mare realizare pentru ele.

În momentul în care au părăsit aventura de pe Drumul Împăraților, actrița a ținut un discurs care a adus lacrimi în ochii colegilor din cursă, subiect pe care Adriana Trandafir l-a abordat în cadrul episodului 34 din Asia mai târziu. De asemenea, un lucru pe care foarte puțini îl știu este faptul că Emi a primit un cadou din partea concurentei la final, o pereche de ochelari.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 33. Eliza Natanticu și reporterul Irina Rogojinaru, despre momentul în care concurenții au fost separați

„Mă așteptam să fiu mult mai tristă, dar eram atât de bucuroasă pentru că puteam să mă uit în spate și să zică că am făcut-o.”, a dezvăluit Maria Speranța despre momentul în care Irina Fodor a arătat nestematul.

„Ne-a pregătit pentru o plecare în a doua etapă, am zis să nu plecăm din prima. Oricum trebuia să plecăm, oricum se pleca, oricum noi am văzut Israelul.”, a competat-o Adriana Trandafir, vizibil mândră și amuzată.

„Măi, ce experiență am trăit. Câteodată nici nu vreau să îmi mai amintesc, gata, le-am trăit, au trecut”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 33. Eliza Natanticu și reporterul Irina Rogojinaru, despre momentul în care concurenții au fos... Asia mai târziu, episodul 35. Ce au făcut Cuza, Emi și Shift când s-au întors din Asia Express: „Mă strângeau pereții”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x