Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Cum arată concurenții în costume tradiționale otomane. Cuza și Emi au atras toată atenția

Concurenții au avut de trecut cele mai grele probe și au trăit cele mai spectaculoase experiențe în Cursa pentru Ultima Șansă. Unul dintre cele mai memorabile momente a fost cel în care participanții au fost nevoiți să se îmbrace în costume tradiționale otomane.

cuza-și-emi-covrigi Galerie
Concurenții au avut de trecut cele mai grele probe și au trăit cele mai spectaculoase experiențe în Cursa pentru Ultima Șansă. | Antena 1

Prima cursă pentru Ultima Șansa din sezonul 4 Asia Express a fost un dificilă pentru cele trei echipe. Shift și Connect-R, Zarug și Lorelei, Cuza și Emi au fost cei care se luptă pentru a rămâne în competiție.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Concurenții au avut de trecut mai multe probe care le-au testat răbdarea și nervii. De la a lăsa lipitorile să stea pe ei până la ține covrigii pe cap, participanții au reușit să facă față cu bine probelor prin care au trecut. Deși au cedat nervos și au apelat la tot felul de gesturi necontrolate, aceștia nu s-au dat bătuți și au mers cât mai aproape de locul în care îi așteaptă Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Cuza cere "în căsătorie" o femeie care îl ia la autostop. Cum arată bruneta

Tensiunea și oboseala și-au făcut apariția încă de la primele ore ale zilei, însă nici acest lucru nu a reprezentat un impediment în cursa pentru Ultima Șansă. Chiar dacă au crezut că drumul spre destinație nu mai este unul lung, cele trei echipe au rămas cu gura căscată când au văzut care este noua probă.

Cum au reacționat concurenții când au văzut că trebuie să se îmbrace în costume tradiționale otomane

După ce au reușit să ducă primele probe la bun sfârșit din cursa pentru Ultima Șansă, cele trei echipe au mai primit o sarcină. Aceștia au fost nevoiți să se îmbrace în costume tradiționale otomane, să învețe trei fraze în limba turcă și să vândă suc specific Turciei. Pentru a trece cu brio proba, concurenții trebuie să vândă suc de 40 de lire.

Cele trei echipe au rămas cu gura căscată după ce au văzut ținutele pe care trebuie să le poarte. Băieții de la Noaptea Târziu s-au amuzat copios după ce au văzut-o pe Lorelei cu mustață falsă.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu, replica care i-a făcut pe Cuza și Emi să plângă. Ce le-a spus mama artistei

"Nu știu dacă am avut vedenii, mie mi s-a părut că o văd cu mustață pe Lorelei. (...) Lorelei arăta super cu mustață", a spus Emi, vizibil amuzat.

"Lorelei arăta cu mustață ca Zarug cu părul lung.", l-a mai completat Cuza.

Un moment de-a dreptul memorabil a fost cel în care băieții de la Noaptea Târziu au îmbrăcat costumele tradiționale otomane. Aceștia au atras toată atenția oamenilor din jur și le-au adus zâmbetul pe față.

Despre sezonul 4 Asia Express

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Asia Express, 22 septembrie 2021. Emi și Cuza, criză de nervi la proba autostopului. Cum au putut să reacționeze concure... Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția unui turc după ce Zarug l-a făcut "escroc" în italiană. El și Lorele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x