Fotoreportaj Asia Express, episodul 1. Imagini din culisele celui mai așteptat show

Asia Express va începe în curând, dar până atunci, vă prezentăm imagini din culisele celui mai așteptat show. Fotograful Andrei Pungovschi a realizat un fotoreportaj cu momente importante din cadrul competiției.

Fotograful Andrei Pungovschi a realizat cele mai tari imagini din culisele Asia Express

Andrei Pungovschi

În primul episod al fotoreportajului Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins momente esențiale din culisele sezonului 4 al show-ului. Este primul sezon de Asia Express în care fotograful Andrei Pungovschi face parte din echipă.

„Drumul Împăraților” este presărat cu fel de fel de obstacole, provocări, momente tensionate, dar și sensibile.

Fotograful Andrei Pungovschi a surprins imagini atât cu cele 8 cupluri de concurenți, cât și cu oamenii din spatele camerelor de filmat.

Pentru că dincolo de cursa concurenților, Asia Express este despre munca unei mari echipe, fotograful a adus în prim-plan implicarea persoanelor din spatele camerelor de filmat.

Cameramani alergând cot la cot cu vedetele, concurenți dând tot ce au mai bun pentru a ajunge cât mai repede la Irina Fodor, care îi aștepta sub un soare dogoritor, prima serie de imagini realizate de Andrei Pungovschi și prezente în galeria foto, evidențiază o mică parte din ceea ce înseamnă Asia Express, Drumul Împărațiior.

Citește și: Mihai și Elvira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maxim. Cât de greu se poate, atât primești!"

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care s-a alăturat echipei Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Cine sunt concurenții din Asia Express, Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și: Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Ultimele știri