Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express, episodul 5. Imaginile din culise care îți vor tăia răsuflarea. Ce nu se vede niciodată la TV

În noul episod de fotoreportaj din aventura Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins cele mai emoționante și dificile pe momente pe care le-au avut de înfruntat cameramanii și echipa de producție.

fotoreportaj asia express episodul 5 Galerie
În episodul 5 al seriei de fotoreportaje realizate de fotograful Andrei Pungovschi în prim-plan sunt cei care nu se văd la TV. | Andrei Pungovschi

Asia Express va începe în curând, dar până atunci, vă prezentăm imagini din culisele celui mai așteptat show. Fotograful Andrei Pungovschi a realizat mai multe fotoreportaje cu momente importante din cadrul competiției, poze ce îi au în prim plan pe cei care nu se vor vedea la TV.

În sezonul 4 Asia Express, concurenții au pornit plini de speranță pe Drumul Împăraților, gândind că sunt suficienți de pregătiți să facă față oricărei provocări. Chiar dacă unele situații i-au pus în dificultate și imaginile vor apărea în timpul edițiilor, puțini știu prin ce greutăți trece echipa de producție.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care s-a alăturat echipei Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 4. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat și cum arată echipa care nu se vede la TV

De-a lungul timpului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia. În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Momentele de neuitat pentru concurenții Asia Express

În timpul competiției care i-a unit pe concurenții din cele 9 echipe, provocările au fost multe și grele, dar pe alocuri mulți dintre ei au învățat să vadă partea plină a paharului.

Mulți dintre concurenți, precum Cuza și Emi, dar și echipa formată din Mihai Petre și soția sa, Elwira Popescu au declarat că cele mai dificile și memorabile momente au fost într-adevăr cele în care au fost nevoiți să facă autostopul.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 3. Imaginile inedite din spatele camerelor de filmat. Echipa de producție în cursa contratimp

De cealaltă parte, pentru echipa formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Speranța Maria, dar și pentru surorile Buble cele mai memorabile experiențe au fost atunci când și-au căutat cazare și au reușit să descopere oameni cu adevărat minunați. Astfel, cele 2 echipe au povestit cum au învățat lecții valoroase de la oamenii simpli, de la localnici.

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Fotoreportaj Asia Express, episodul 3. Imaginile inedite din spatele camerelor de filmat. Echipa de producție în cursa c... Fotoreportaj Asia Express, episodul 6. Oamenii care fac posibilă aventura Asia Express, puși în cele mai dificile situaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au primit un cadou înduioșător din partea colegilor de la radio, chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc în aventura vieții lor alături de două talismane norocoase.

Joi, 29.02.2024, 13:32
Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Joi, 29.02.2024, 10:26
Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:34
Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce  l-a determinat să plece în această aventură

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:07
Ultimele știri
x