Fotoreportaj Asia Express, episodul 4. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat și cum arată echipa care nu se vede la TV

În episodul 4 al seriei de fotoreportaje realizate de fotograful Andrei Pungovschi în prim-plan sunt cei care nu se văd la TV.

Andrei Pungovschi a surprins în imagini momente importante din Asia Express

Andrei Pungovschi

Fotograful Andrei Pungovschi s-a alăturat echipei Asia Express și, cu ajutorul aparatului foto, a surprins momente-cheie ale show-ului. În al patrulea episod al fotoreportajului, fotograful Andrei Pungovschi i-a prezentat pe cei care nu se văd la TV, dar care din spatele camerelor contribuie la realizarea celui mai așteptat show din România.

Hai să (re)vezi episodul 1, episdoul 2 și episodul 3 din fotoreportajul Asia Express.

„Drumul împăraților” este presărat cu provocări atât pentru concurenți, cât și pentru echipa din spatele camerelor. Fotograful Andrei Pungovschi i-a surprins pe operatori alergând și ținând camerele de filmat, obosiți fiind din cauza căldurii și a efortului. Fotoreportajul demonstrează faptul că Asia Express este rezultatul muncii unei echipe extrem de devotate.

Citește și: Oase, despre experiența Asia Express: "E cel mai greu sezon. Efectiv, mănânc pe bordură. Ne-a oprit Poliția de șase ori"

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care s-a alăturat echipei Asia Express

Andrei Pungovschi este un fotograf român foarte cunoscut, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin intermediul imaginilor.

Pasiunea lui pentru fotografie a început să prindă contur în anul 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele doua

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia. În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Citește și: Mihai și Elwira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maxim. Cât de greu se poate, atât primești!"

Cine sunt concurenții din Asia Express, Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Citește și: Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Ultimele știri