Antena Căutare

Lacrimi și adevăruri spuse în față, la Asia Express! Concurenții au dat cărțile pe față: „M-am săturat de tine precum câinele de lanț”

În ediția 31 din sezonul 3 Asia Express, concurenții au parte de o surpriză de zile mari, încă de la primele ore la dimineții.

Obosiți și plini de emoții, căci se apropie momentul adevărului, în care se va afla ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă, concurenții caută iar un loc de cazare.

Noaptea trece rapid, cu gândul la cursa pentru ultima șansă. De data aceasta, echipa care are cele mai multe monede scapă de această probă, asigurându-și un loc în marea finală.

citește și: Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca cichi cea”

Acesta a fost și momentul în care vedetele de la Asia Express, sezonul 3, au avut parte de momente emoționante! Cei opt concurenți au primit scrisori de încurajare de la...colegul de echipă!

Lacrimi și adevăruri spuse în față, la Asia Express! Concurenții au dat cărțile pe față: „M-am săturat de tine precum câinele de lanț”

Momente emoționante în sezonul 3 Asia Express

Momente emoționante în sezonul 3 Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, ce chinezi nebuni”

Iar scrisorile emoționante au continuat, aducându-ne un moment excepțional de sinceritate și de prietenie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

Concurenții caută moneda ce le poate asigura locul în finala Asia Express! Cine a avut noroc... A spus „DA”! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x