Antena Căutare

Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, ce chinezi nebuni”

Concurenții de la Asia Express se chinuie să găsească renumitele perne ceramice, dar e destul de greu, fiindcă acestea nu seamănă cu cele obișnuite!

După ce au ajuns cu vasul de lut la meșter, concurenții au primit bucăți de lut, pe care au fost nevoiți să le ducă la un olar. Dar nu înainte de-a decide ordinea corectă a cuvintelor înscrise pe ele!

citește și: Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca cichi cea”

Olarul le-a dat o bucată de lut și concurenții au căutat biletul ascuns înăuntru și pe care erau alte indicii.

Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, ce chinezi nebuni”

Speak și Ștefania, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Speak și Ștefania la Asia Express

În timp ce Răzvan Fodor și Sorin Bontea au găsit imediat perna ceramică, Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, încercând să desfacă husa acesteia...cu dinții!

citește și: Cu noroiul până la umăr! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut iar spectacol la Asia Express: „Băi, putregaiule”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miza este uriașă, așa că fiecare echipă încearcă din răsputeri să rezolve misiunea cât mai rapid!

Apoi, după ce au găsit perna, cconcurenții trebuie să găsească un vas ceramic sigilat într-un tunel întunecos. În vas găsesc următoarea destinație în care trebuie să ajungă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

Cu noroiul până la umăr! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut iar spectacol la Asia Express: „Băi, putregaiule”... Concurenții caută moneda ce le poate asigura locul în finala Asia Express! Cine a avut noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x