Antena Căutare

Adda l-a luat la rost pe Catălin: "Băi, așa de chior ești? O să te toc și-o să te fac tocăniță!" Poze cu ei, pe Instagramul turiștilor din Taiwan

Adda, Catălin Rizea, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu sunt cele trei echipe ajunse în cursa pentru ultima șansă din etapa semifinală a sezonului 3 Asia Express. Concurenții trebuie să le facă poze turiștilor din Orășelul Curcubeu. Doar dacă vor strânge 50 de like-uri vor putea să plece către următoarea misiune. Adda și Cătălin, din nou la "cuțite"!

Echipele luptă pentru un loc în marea finală, acolo unde au ajuns deja Sorin Bontea și Răzvan Fodor, primii calificați pentru marele trofeu "Asia Express 3".

Adda, Catălin Rizea, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu ajuns de la vedete naționale la staruri internaționale, căci sunt la loc de cinste în poze pe Instagram-ul tuturor turiștilor veniți să viziteze orașul Curcubeu din Taiwan. Într-un exces de euforie, Cătălin devine "vinovat" de o greșeală care îi oferite bucurie maximă Addei. Când vede că nu are, de fapt, cele 50 de like-uri, concurenta izbucnește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Satul Curcubeu, obiectiv spectaculos în Taiwan, îi "ucide"! Radu și Alex Abagiu își aruncă replici dure: "Hai, să nu te apuce mieunatul"

Concurenții din „Asia Express” au ajuns în Orașul Curcubeu

Concurenţii ajunși în etapa semifinală a sezonului 3 "Asia Express" sunt în căutarea indiciilor plasate de Gina pe Drumul Comorilor.

Citește și: A spus „DA”! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Aventura din Taichung, oraş în care se desfăşoară această cursă, îi duce pe Adda și Cătălin și Speak și Ștefania și Alex Abagiu și Radu în locuri spectaculoase, aşa cum este Satul Curcubeu, una dintre principalele atracţii turistice ale Taiwanului.

Satul Curcubeu, obiectiv spectaculos în Taiwan, îi "ucide"! Radu și Alex Abagiu își aruncă replici dure: "... Speak și Ștefania, de la cerere în căsătorie la teorii ale conspirației! "Dacă ne trezim legați și puși să spunem a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x