Antena Căutare

Adevărul despre relația dintre Bogdan Boantă și Cocuța. Cum se înțeleg după experiența Asia Express

Bogdan Boantă și Cocuța, concurenții sezonului 2 din "Asia Express", au spus totul despre relația lor de prietenie.

Bogdan Boantă și Cocuțaa, se țin de mână, amandoi au ochelari și zâmbesc la cameră.
Adevarul despre relația dintre Bogdan Boantă și Cocuța.

A trecut mai bine de un an de când au participat la Asia Express, însă emisiunea a prezentat foarte multe momente frumoase, cât și tensionate din prietenia celor doi.

Bogdan și Cocuța preferă să nu își expună viața personală, dar mărturisesc că se cunosc foarte bine, știu totul unul despre celălalt și se înțeleg din priviri.

Pe cei doi i-a ajutat foarte mult Asia Express, pentru că relația lor de prietenie nu era una stabilă, treceau prin momente dificile. Emisiunea a fost cea care i-a unit, deși le-a pus prietenia la încercare de multe ori. "Asia Express ne-a adus pe drumul cel bun", a spus Cocuța.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În viața de zi cu zi, Cocuța și Bogdan se înțeleg foarte bine și nu mai au momente tensionate ca cele de la televizor. De cele mai multe ori, pasul spre împăcare îl face Cocuța, chiar dacă Bogdan îi spune mereu că este hipercritică.

Cei doi își doresc să mai participe la Asia Express, pentru că a fost o experiență unică și frumoasă. "Este un show în care ești tu exact așa cum ești cu adevărat. ", afirmă Bogdan.

În cadrul emisiunii, Bogdan a fost nevoit să se radă în cap. Acesta are două intervenții chirurgicale de implant de păr. A avut nevoie de o a doua intervenție, pentru că prima nu a fost una reușită.

În prezent, Bogdan și Cocuța sunt coregrafi, au o sală de dans și își doresc să mai deschidă și altele.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x