Antena Căutare

Alina Ceușan, reacție neașteptată chiar înainte de finala Asia Express! Gestul i-a uluit pe fani

Finala Asia Express sezonul 3 i-a desemnat câștigători pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea, iar ultima ediție a fost una de-a dreptul spectaculoasă! La ceremonie au participat și Alina Ceușan și Carmen Grebenișan!

Alina Ceușan, reacție neașteptată chiar înainte de finala Asia Express! Gestul i-a uluit pe fani Galerie
Alina Ceușan de la Asia Express, sezon 3

Cu puțin timp timp înainte ca ultima ediție din sezonul 3 Asia Express să înceapă, Alina Ceușan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a dezvăluit faptul că a revenit în orașul Taipei, după o scurtă vacanță în Filipine!

ALINA CEUȘAN ȘI CARMEN GREBENIȘAN, GEST NEAȘTEPTAT LA ASIA EXPRESS

Chiar dacă au ratat finala, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au revenit pentru a-i susține pe cei rămași în competiție.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Gestul a fost unul emoționant atât pentru echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, cât și pentru Speak și Ștefania!

Fanii Alinei Ceușan de la Asia Express sezon 3 au apreciat această dovadă de prietenie și de fairplay, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Frumoasa blondă a primit numeroase like-uri și comentarii, iar fotografiile au făcut senzație

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

Alina Ceușan, reacție neașteptată chiar înainte de finala Asia Express! Gestul i-a uluit pe fani

Alina Ceușan de la Asia Express, sezon 3

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, la Asia Express

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

Finala „Asia Express - Drumul Comorilor” a doborât toate recordurile de audiență! Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câș... Asia Express, record fabulos! Finala sezonului 3 a fost urmărită de milioane de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x