Antena Căutare

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, momente de groază la Asia Express! „Dacă vreau să-l văd pe tata scot oasele și trupul! A murit de 20 de ani, dar e în casă cu noi”

Căutarea de cazare a fost din nou o problemă pentru concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Vedetele au trăit momente incredibile, atunci când au descoperit în ce condiții trăiesc filipinezii!

Până la urmă, toți s-au descurcat cum au putut. Frații Ristei au petrecut seara în jurul unui foc, cântând la chitară și gândindu-se parcă la cei dragi și la confortul de acasă.

citește și: Speak, enervat la culme de gestul lui Alex Abagiu, la proba de olărit de la Asia Express: „Du-te-ncolo de copil chitros și tocilar”

Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan au avut ceva mai mult noroc în această ediție a emisiunii Asia Express și au fost găzduite de Mama Pinay, o femeie care a călătorit prin multe țări și care a lucrat într-un consiliu local, fiind responsabilă cu legea. Și acest lucru s-a văzut și în atitudinea ei puțin autoritară:

„Era şefa şefelor. Avea o casă în care îşi ţinea toate rudele decedate”, au mărturisit cele două concurente de la Asia Express.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește materialul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să descoperi și alte detalii surprinzătoare despre viața și modul de trai al filipinezilor!

Speak și Ștefania au dat lovitura la Asia Express! Ce surpriză le-a făcut Gina Pistol: „Doamnele şi Abagiii se vor oftic... Cuvinte acide, reproșuri și jigniri neașteptate, la Asia Express! Concurenții au aflat notele de la votul de popularitat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x